Donderdag 28 april, vanavond stond de uitgestelde wedstrijd van afgelopen weekend geprogammeerd.

Vooraf wisten we dat het een belangrijke wedstrijd zou worden, want Montagnards had 1 wedstrijd minder en 2 punten minder als DSV 2, en om alles in eigen hand te houden was winst noodzakelijk voor DSV 2.
Iedereen was op tijd voor de wedstrijdbespreking, we waren met 13 spelers, en 1 speler werd achter de hand gehouden mocht het nodig zijn om in te vallen.


Vooraf werden de velden nog gesproeid wat wel fijner is om te voetballen, DSV 2 won de toss en mocht aftrappen, na de aftrap werd al snel duidelijk dat Montagnards ook voor de volle winst kwam vandaag, met lange ballen van achteruit werden de spitsen gezocht en zo werden ze al snel gevaarlijk, na 6 minuten wist de rechterspits door te breken, maar Melvin bleef goed staan en kon zodoende  zijn doel schoon houden.
Het spel speelde zich voornamelijk af op het middenveld en DSV 2 wist enkele kansjes te creeren, na een half uurtje werd Jarvi op links gelanceerd en ging goed door en gaf een strakke voorzet die Jesse goed inschoot en zo de 1-0 scoorde.
Na dit doelpunt kwamen we beter in ons spel en met een voorsprong gingen we rusten.

Na de pauze werd een offensief van Montagnards verwacht maar dit bleef uit, mede door goed verdedigen van onze achterhoede,
Onze spelers zaten er kort op en gaven de tegenstander weinig ruimte om in hun spel te laten komen.  Na 25 minuten worden Nino en Jarvi gewisseld voor Sven en Piet, 8 minuten voor tijd wordt Sven aangespeeld met een hoge bal die weet de bal al koppend klaar te leggen voor Piet die vervolgens de 2-0 voor DSV scoort. Na dit doelpunt probeert Montagnards het tij nog te keren maar Melvin staat zijn mannetje en weet alle aanvallen klemvast te pakken, tegen het einde wordt Nick nog van achteren neergesabeld door een Montagnardspeler, en de goed leidende scheidsrechter is onverbiddelijk en stuurt de speler terecht van het veld.
Uiteindelijk klinkt het laatste fluitsignaal en heeft DSV 2 verdiend deze topper gewonnen.

In het kleedlokaal is Marius tevreden over de inzet van alle spelers . Het was vandaag wel niet altijd goed maar wel een spannende pot om te beleven. 
A.s.  Zondag gaan we naar Venray om daar te gaan voetballen tegen Venray 4, iedereen bedankt voor de suppoost langs de lijn.

Groet leiding DSV 2.