Vandaag moesten we spelen tegen Volkel, met 2 spelers van DSV 3, gelukkig was Roel weer terug van wekenlang blessureleed, maar Tijn zat nu in de lappenmand na vorige week, Marc W. was door geschoven naar DSV 1, maar Marius en Wouter kwamen terug van het eerste. Iedereen was vanmorgen op tijd voor de bespreking en had er zin in om vandaag 3 punten te pakken vandaag.

Eenmaal aan de wedstrijd begonnen zette Volkel meteen druk naar voren en dit had als gevolg dat we na 10 minuten achter stonden. Na deze tegengoal probeerde DSV wat beter te spelen, maar dit lukte niet altijd door dat ballen niet goed aankwamen en soms wat miscommunicatie, de laatste 15 minuten voor rust begon het wat beter te lopen en we kregen wat kansjes en een vrije trap te nemen van ongeveer 20 meter afstand, dit leverde niets op en de rust werd bereikt.

In de rust werd door Danny gezegd, dat als we vandaag zouden verliezen, dan zette we ons zelf mooi te kijk.

Na rust begon we feller en speelden we beter, achterin bleef het goed op letten want Volkel probeerde er soms snel uit te komen maar onze verdediging stond goed.
Na een overtreding op Wouter waar de scheidsrechter niet voor floot en Danny daar iets van zei tegen de scheidsrechter kon Danny onterecht het veld verlaten, dit gebeurde niet snel genoeg volgens de scheids, en dreigde de wedstrijd te staken maar na 3 minuten besloot hij de westrijd te hervatten.
Dit was voor DSV het sein om nog harder te gaan werken en voor Volkel leek de korte rustpeiode verlammend te werken, met nog een kwartier te spelen kreeg Marius een corner te nemen en legde de bal neer voor Dave, die onhoudbaar via de onderkant van de lat de bal binnen schoot 1-1, we roken de winst en bleven naar voren spelen, na een aanval van rechts tikte Wouter de bal tegen de touwen, de treffer werd afgekeurd wegens eerder buitenspel.
We bleven goed door gaan en druk zetten waar na een speler van Volkel terug speele op de eigen keeper, deze mocht de bal niet in de handen pakken, en hij was te laat om de bal weg te schieten, hierdoor rolde de bal mooi de goal in 2-1.
Met nog 2 minuten te spelen probeerde Volkel van alles om een nederlaag te voorkomen, maar dit haalde niets uit, DSV 2 haalde op werklust en karakter de winst binnen.

Volgende week spelen we thuis tegen Juliana 2 uit Mill, wat gezien de stand op de ranglijst ook een winstpartij moet worden.

groeten leiding DSV 2