Het nieuwste team van DSV (DSV 3) heeft afgelopen zondag zijn eerste overwinning geboekt. Na 2 nederlagen op rij wist dsv nu wel te winnen en deed dit in en tegen Afferden met duidelijke cijfers 0-5.

Met Kay Hubers Chris Raaymakers en de scherp ogende Willem van Keijsteren in de basis begon dsv goed aan de wedstrijd.

De wedstrijd begon, Jochem gaf een schitterende steekbal op Sjef, die wegliep van 2 verdedigers en de bal onder de keeper in de goal mikte (1-0). Dsv had het beste van het spel en had geen kind aan het zwak spelende Afferden.. De 2de goal kwam op naam van Links 1 of terwijl Tom Lenkens. Na een mooi loopactie van Speedy van Laarhoven wist Tom de bal onberispelijk binnen te schieten.(2-0) Maar toen was het de beurt aan Kay Hubers, met een onnavolgbare beweging zette hij 3 spelers te kijk en kwam alleen op de keeper, helaas schoot hij op de keeper en bleef het tot rust 2-0.

In de rust was Willem van Keijsteren onder het genot van een Bloaker vrouwenvoetbal aan het kijken, dit beviel hem echter zo goed dat hij besloot dit de 2de helft ook te doen.

De 2de helft met topschutter Grad van Loosbroek in de spits ging Dsv door waar het mee bezig was. Na een mooie pass van ‘weet ik niet meer’ kon Grad de keeper uitspelen en scoren. (3-0)

De 4-0 kwam op naam van de uitstekend spelende Chris Raaymakers. Na 714 trucjes alleen voor de keeper besloot hij de bal er toch maar in te schieten.(4-0) Het 3de voetbalde met veel plezier en wat humor; Sjef maakte een schwalbe en at wat gras en Erik Hermens zag dat het goed was en ging liggend wat van de zon genieten

De laatste goal kwam weer op naam van Gradje, Sjef probeerde de bal met een hakje de goal in de krijgen, dit vond Gradje echter te mooi en schoot de bal er lafjes in.

Nu dsv 3 helemaal los is en op de laatste dag van de transfermarkt nog flink heeft toegeslagen, lijkt het erop dat het helemaal goed komt. Vooral de komst van Hans Weemen lijkt heel belangrijk voor De Snelvoeters. Met zijn loopvermogen en ‘levenservaring’ kan hij komend seizoen zeer belangrijk worden. Ook wordt geprobeerd Willem van Keijsteren te halen, dit blijkt echter een probleem want De pulskoning van het 4de is erg content met de vrouwenverslinder.

Aankomende zondag speelt DSV 3 tegen Afferden.