DSV 4 boekt  5de overwinning op rij en wint met 6-0 van de Zwaluw.

15 punten uit 5 wedstrijden is natuurlijk een prima resultaat voor de mannen van het vierde, alleen moet het spel wel echt beter. Tegen De Zwaluw, die het hek behoorlijk leuk dicht maken werd het 6-0, maar was het vooral de eerste 20 minuten ontluisterend slecht!
Vooraf werden er onsmakelijke  weddenschappen afgesloten wat we zouden krijgen krijgen/doen als het vandaag dubbele cijfers zouden worden. Dit bleek totaal ongepaste arrogantie te zijn en de Zwaluw was zelfs even de betere partij. Toch komt DSV op voorsprong! Niels van Loon breekt door aan de linkse kant en geeft de bal aan collega spits Sjef Gieben. Die zorgt met een wippertje voor de (1-0).
Vooral de leiders speelde vandaag een dubieuze rol binnen DSV 4. Teun van Tilburg nam het (een niet nader te noemen DSV 4 spits) kwalijk dat hij te weinig liep. Nu is het natuurlijk apart dat iemand die in 1991 voor de laatste keer een sprintje trok, kritiek heeft hierop! Maar goed,  we hopen maar dat het goed bedoelt is en gaan verder met de wedstrijd.
Het vierde gaat op zoek naar goals en doet dit via Tomas Rongen. De graag fietsende Tomas zorgt met een goed schot voor de (2-0) Dan hoort DSV eigenlijk een penalty te krijgen! Alleen vindt de (in een prachtig oranje fluoriderend plunje gehesen scheidrechter) het niets, en is het rust.
In de tweede helft komen: Rob Cocu, Guido Gerrits Maarten de Jong en Maarten Bos het veld in en beginnen we redelijk sterk. Het is Maarten Bos die met zijn derde goal van het seizoen de stand op (3-0) zet. Dan is het De zwaluw dat een pingel moet krijgen. Ook hier vindt de scheids het niets en staan we wat dat betreft op een gelijke stand. De (4-0) wordt wederom op aangeven van Niels van Loon gescoord door Sjef Gieben. De (5-0) en (6-0) worden gemaakt door de familie van Loon. Niels de vijfde en Michael de zesde (allebei op aangeven van Rob v Els)
Na de wedstrijd starten we de middag in de kantine. Aangezien we nog alles gewonnen hebben komt het kampioenschap even ter sprake. Het idee is om 11 dagen naar Las Vegas af te reizen met de voltallige selectie. En we zouden dan graag op een platte kar over de Vegas strip willen shinen. Als dit niet haalbaar is dan regelt Rob H een oude pallet. Deze hangen we achter de felgroene auto van Michael, waarna we uren door Keldonk-Zuid rijden  om vervolgens af te pilzen bij Wimba!
Ook Dsv 1 is onderwerp van gesprek. De groen-witte speelde zondag tegen het altijd gevaarlijke Fiducia. Het dorp waar Tars van de Broek zijn eerste Marlboro filtersigaret aanstak maakte een kiezelharde indruk. Uiteraard was het de Lekerse Luuk Ruhl die met 2 goals voor de overwinning zorgde. Het schattige mannetje uit LA zat zondagavond naast zijn hartsvriend Basje vd Heuvel bij het altijd gezellige cafeetje. In een prachtig duet zongen de maatjes het hele oeuvre van Birgit Schuurman, en vooral het chesterfield randje in de stemmen zorgde voor ontroering.
Volgende week is het vierde vrij! De week erna spelen we tegen Toxandria en zullen er gewoon 3 punten moeten worden gepakt.
 
 
 
 
Week 41:
1: Vincent Gerrits in beeld bij DSV 4
2: Luc van Beek niet in beeld bij DSV 4
3: Laurens Willems al weken niet meer gesignaleerd in St Tunnis centrum.
4: Rens Peters vervangt zieke Coen Swijnenberg op Festiland 2014
5: Tom Arts maakt blits met nieuwe bolide!
6: Stijn Fleuren nieuwe zangtrainer Luuk Ruhl en Bas vd Heuvel.
7: Marius Peters verliest koolmees op vogelvereniging de Tuinfluiter.
8: Rob H na thuiskomst vriendin geveld door liesbreuk.
9: Dsv 4 speelt volgende week niet maar is te vinden op de bekende pils gelegenheden.