Het vierde heeft zijn voorlaatste wedstrijd van het seizoen verloren. In en tegen Ottersum werd het (1-0) Dit slechte resultaat is uiteraard volledig te wijten aan het veld, de bal en de scheidsrechter.!

De wedstrijd in Ottersum begon zondag om 13:00. Dit was voor vele toch een probleem, want met dit late tijdstip ben je toch al gauw 2 uur nettodrinktijd kwijt. Toch waren de mannen van het vierde al om 11.15 aanwezig op sportpark de Laan. Met een heuse vergadering met Stan als notulist werden de plannen voor volgend seizoen doorgenomen. Bij deze kunnen wij melden dat er niemand verkocht gaat worden uit de huidige selectie van DSV 4. Wel worden er 3 aankopen gedaan: Guido Gerrits komt over van het urst, Rob Cocu meldt zich in Augustus bij de selectie en ook Rob van Els haalt zijn witte voetbalschoenen uit het vet. Rob van Els propageert al jaren om weer te gaan voetballen, en wie A zegt moet uiteraard ook NUS zeggen.( Wij zijn zeer blij met deze transfers en we willen technisch directeur Arie vd Berg bedanken voor het scoutingsbeleid.) De vergadering werd trouwens verzorgd door Jos van Raay die met heerlijke frikadellen en kroketten voorbij kwam zodat het vierde topfit aan de wedstrijd kon beginnen. (bedankt Jos).

De wedstrijd begint en Dsv speelt misschien wel zijn beste half uur van het seizoen. Met opkomende backs, een zeer sterk middenveld en een lief keepertje werd de bal prima rond gespeeld. Helaas komen we op een (1-0) achterstand tien minuten voor rust. Grote kansen voor Sjef Gieben en Niels van Loon worden niet afgemaakt en ook Basje Aben weet het net niet te vinden. De zeer sterk spelende Tomas Rongen liet zien dat een plek rechts op het middenveld hem perfect past en de wisselwerking met back Maarten de Jong bleek een gevaarlijk wapen.

In de tweede helft is het goede spel er een beetje van af en bloedt de wedstrijd langzaam dood. Spitsenduo Niels/Sjef krijgen allebei nog kansen maar het schort aan de afronding. Verder schiet Thijs nog een vrije trap op de keeper, raakt Tomas de paal en Niels de lat. De scheids fluit af en de vijfde nederlaag van het seizoen is een feit.

Na de wedstrijd wordt er op het terras bij de Laan gezeten en na het urst gekeken. Er stond een BBQ op het programma en uiteraard waren we aanwezig. Guido Gerrits liet Jan Schaap trots zijn ballonkuiten zien na een geweldige vrije trap.(Ook broertje Dion Gerrits liet een ballon zien maar dat even terzijde). Verder was het een zeer emotionele dag voor Dames 1. De boefjes hebben besloten ermee te stoppen en zich te richten op andere hobby’s. Wat de precieze reden is van het stoppen is onduidelijk en wij vragen de Dames dan ook om goed na te denken over deze rigoureuze beslissing.

Als laatste nog even de complimenten voor Stan Verhoeven. De kleine keeper van de Boxmeersweg keepte een zeer goede wedstrijd. Door de complimentjes en knuffeltjes van teamgenoten na de wedstrijd scheurde Stan zelfs uit zijn broek. Volgende week spelen wij onze laatste wedstrijd van het seizoen. Er wordt om 12:30 afgetrapt en dan gaan we vakantie houden. U kunt voor sponsoring en andere zaken voor volgend seizoen terecht bij algemeen en technisch directeur Arie vd Berg. (niet voor 10:00 bellen)

Week 17:
1: Lul met vingers DSV 4 scheldzin van het jaar.
2: Vince Gerrits maakt blits met prachtige bloemetjestrui.
3: Marius Peeters 2de bij verkiezing DSV verslagenschrijver van het jaar.
4: Maarten Bos gesignaleerd in het cafeetje op zondag.
5: Harm Nabuurs schiet vol na mededeling Dames 1.
6: Remco Arts schiet vol.
7: Mark Derks knipt weerborstel Rick Hermanussen.
8: Vrienden dag Niels en Sjef eindigt op golfbaan.
9: (BBQ DJ) Stijn bekritiseerd na walgelijk dansje.
10: Tom Rausch verstopt bbq worstje in boxershort.
11: Michael van Loon wordt deze week 37 jaar oud.
12: Rob H weet zonder te vomeren (prachtig woord) vlagberg te bereiken.
13: Shag nieuwe vlagger DSV 4.
14: Volgende week spelen te tegen Sambeek (aftrap 12:30)