Het eerste puntje van de competitie is binnen. Het hadden er eigenlijk drie moeten zijn, gezien de kansen die wij hebben gecreëerd. Echter het vizier stond niet helemaal scherp (Tom) en de kracht ontbrak voor een vlammend schot (Noud). Bart haalde enkele keren verwoestend uit maar mikte helaas te hoog. Willem was ondanks zijn korte nachtrust gelukkig goed op dreef, vooral met enkele mooie reddingen bij schoten en gevaarlijke corners. Jammer van alle goede bedoelingen en al het harde werken (Peter had de pijp helemaal leeg), het mocht niet zo zijn. Constantia had in o.a. enkele oude bekenden (Gijs en Johnny) ervaren steunpilaren in het team. De sterke en technische middenvelder die enkele keren door wist te dringen tot ver in onze zestien, rondde het twee keer sterk af met een doelpunt. Verder werd er veel gediscussieerd met de scheidsrechter door enkele mopperende Wanroyenaren. Een enkeling maakte zelfs rare buitelingen en schreeuwde moord en brand, zelfs als Mark nog niet eens in de buurt was.

Peter rondde een mooie actie over meerdere schijven keurig af in de eerste helft en de rust stand was dan ook verdiend 1-0. Eerder genoemde middenvelder scoorde de gelijkmaker. Even later was het Michael die een hoop gefrommel op de vierkante centimeter in de zestien van Constantia afrondde met een doelpunt 2-1. Wederom een actie van eerder genoemde Constantia speler en de stand was weer gelijk 2-2.

In de tweede helft raakten enkele spelers vermoeid, mede door de soms niet gebruikelijke posities. Het gemis van enkele van onze creatieve middenvelders was duidelijk voelbaar. Michael, Erik en Luc bedankt voor jullie bijdrage vandaag.

Volgende week tegen Beers bied weer nieuwe kansen.

Een vaste vlagger kunnen we ook nog goed gebruiken. Jeroen werd deze keer voor de leeuwen geworpen en hij vond er niks an en moet ook nog veel oefenen als hij hier een carrière in wil beginnen.