Door acht afwezigen (blessures voornamelijk en Ajax fans e.d.) was de bank deze zondag erg smal vandaag. En Bart is ook al niet de breedste van het team! Joris de keeper van de A2 heeft een meer dan uitstekende wedstrijd gekeept en zeker bijgedragen in het behalen van het ene punt. Pascal was op het middenveld ook een welkome aanvulling vandaag.

Achterin en op het middenveld stonden de linies de hele wedstrijd prima. Jeroen en Frank hebben de boel uitstekend gecoacht. Voorin misten we wat snelheid en scorend vermogen vandaag, maar Noud, Haico, Bart en Tom hebben zich de benen onder de kont vandaan gelopen. Tom gaf aan na de eerste helft nog nooit zo moe te zijn geweest! Hij blesseerde de keeper van Udi nog, vrij snel na ons doelpunt, waardoor die niet verder kon spelen, bij een overigens volledig correcte actie. Een te slap terug speelballetje van een Udi verdediger werd bijna een prooi van Tom. Het enige wat overbleef was een flinke blauwe plek op het scheenbeen van de doelman.

Udi wat al kampioen is geworden, was beter, maar kon vandaag niet overtuigen. De weinige echte kansen die ze hebben gehad werden om zeep geholpen door Joris en onzuivere schoten. Door goed positiespel en een enorme werklust hebben we tot 10 minuten voor tijd een 1-0 voorsprong kunnen verdedigen, toen het noodlot toesloeg en Joris de bal net niet kon verwerken tot corner. De 1-0 werd bereikt na een charge op een doorgebroken speler van DSV, die onreglementair tegen het grasveld ging, net buiten de zestien. Noud nam dit klusje op zich en verzilverde deze kans door de bal precies onder de lat boven de keeper te mikken. Het 4e stond op voorsprong tegen de kampioen en wist deze ongekende luxe erg lang vast te houden. De tegenstanders werden gek van nijd en moesten zich met mopperen op de scheidsrechter, onze coach, en tegenstanders van vandaag (wederom was er geen scheidsrechter geregeld!) overeind houden en oppeppen om de gelijkmaker te scoren, hetgeen kort voor het einde helaas ook nog lukte.

Het collectief heeft vandaag gewonnen, tegen de individuele klasse van enkele Udi spelers.

De scheids zag de verbeten blik op het gezicht van enkele DSV spelers als er weer een schepje bovenop ging bij een achtervolging of actie. Door het gladde veld en de regen leken overtredingen van beide zijden ernstiger als ze waren. Onze jongens gingen hier beter mee om als de tegenstanders. Ze genoten vooral van het lekker door kunnen voetballen en van het punt tegen de kampioen, waar we de vorige wedstrijd kansloos tegen verloren hadden.Komende week nog twee wedstrijden, inhalen in Beers en uit naar Mill en dan zit het seizoen er op. Op naar rust en vakanties!