De boefjes van het vierde hebben de koppositie in deze zware competitie te pakken. Helaas bleef het tegen de Zwaluw steken op (1-1).

Zondag speelde we tegen een volwassen ploeg. Uit het verleden weten we dat we het traditioneel moeilijk hebben tegen mannen van rond de 40 die je uitlokken, te vaak vallen en ruiken naar jonge baby’s. Ook deze week was het helaas niet anders. Met veel opstootjes en duwtjes werd het uiteindelijk (1-1)

Met wederom een veel te kleine selectie werd er naar Oeffelt gereden. Ongeveer 6 afmeldingen werden opgevangen door spelers van de A. Schattige Rens werd door mamsie uit bed gelicht en Joost van de A2 werd meteen als mid-mid gepositioneerd (prima gespeeld mannen, bedankt!!)

Binnen 10 minuten maakte onze ervaren en altijd rustig blijvende Niels v L de (1-0) uit een geweldige voorzet van Rens. Niels wordt volgende maand 33 maar daar  is nog altijd niets van te zien. Met alweer zijn tweede doelpunt van het seizoen is deze jongen  van onschatbare waarde. Verder kregen we in de eerste helft nog een pingel tegen. Er had immers allang gefloten moeten worden voor een harde overtreding op het middenveld maar helaas besloot de scheids anders.

In de tweede helft leek het nergens op en ik wil me dan ook volledig richten op de randzaken deze week. We kunnen bijvoorbeeld melden dat er een transfer aan zit te komen!  We kunnen nog niet zeggen om wie het gaat maar zijn naam begint met een B en eindigt op As van de Heuvel.

Ook Maarten de J en Sjef G waren aanwezig deze zondag. Testosteronbom de Jong heeft al weken last van opvliegers. Coach Teun v T wisselde dit piepketje dan ook verstandig want hij stond op het punt om een Zwaluw in een spreeuw te veranderen. Sjef G kwam er ook fijn vanaf. Een 2,41 lange verdediger zorgde er in de laatste minuut voor dan Sjef de komende week een blauwe sok aan heeft.

Na de wedstrijd wordt uiteraard het Cafeetje bezocht. Keeper Stan V kan maar niet ophouden over zijn tripje naar Munchen. Met zijn vriend Lars hebben ze daar namelijk smakeloos twee Fins/Thaise vrouwen versierd door middel van een zwaardgevecht. Ook Luuk Ruhl laat van zich horen, hij vertelt vol trots dat hij binnen een minuut het hele vak Duyvis borrelnoten VIVO gevuld heeft (keep up the good work Luuk)

Als laatste willen wij iedere voetballiefhebber vragen om zondag om 12:00 naar De Laan te komen. Hier vindt namelijk een prachtig schouwspel plaats  tussen Olympia 18 en DSV. Het schijnt dat Stan R voor de wedstrijd het nummer My Heart Will Go On van Celine Dion Gerrits te gehore brengt.