Afgelopen week was een drukke week voor de spelers van het vierde. Op donderdag de inhaalwedstrijd uit tegen Beers HBV 3 en zondag de laatste wedstrijd uit tegen Juliana Mill 5. In Beers was onze start flitsend en binnen enkele minuten stond het 0-1. Vervolgens werd Bart Aben naar huis geroepen omdat de komst van de eerste spruit van Bart en Mirjam zich aankondigde. Bart verbaasde zich in eerste instantie over de wissel en dacht: hoezo. Eenmaal aan de kant was het snel duidelijk en vertrok hij huiswaarts.

De doelpunten machine draaide ondanks deze onderbreking gewoon door en voor de rust was het 0-3.

De tweede helft was iets spannender, omdat HBV af en toe gevaarlijk en dreigend werd, echter niet voldoende om het onze achterste linie en keeper echt moeilijk te maken.

De scheidsrechter had het eenvoudig en was het al op tijd moe en met volgens ons nog minstens 5 minuten te gaan, floot hij voor het eindsignaal. Eindstand 0-5.

Doelpunten gescoord door Michael 3 en Frank 2.

Michael verstuikte zijn duim nog flink halverwege de tweede helft bij een aanvaring met een tegenstander. Koens invallen verliep niet slecht ondanks de gekneusde ribben, opgelopen tegen Velp uit! Patrick liep een hamstring blessure er mooi uit in de tweede helft. Het verzilveren van alle kansen en afspelen van de bal aan elkaar, in de voorste linie, verliep vandaag niet altijd even soepel. Gevoetbald werd er wel lekker en er werd bij vlagen gewoon goed gespeeld, goed gekeken, enz.De laatste wedstrijd was gewoon iedereen aanwezig en wilden allemaal voetballen. Dit seizoen slechts twee keer voor gekomen. Eerste keer werd de wedstrijd afgelast en nu werd er dus flink gewisseld. De coach had enkele verrassingen in petto. Haico en Peter in de aanval en Michael op het middenveld, wat laatstgenoemde minder prettig vind, maar verliep in de eerste helft niet eens slecht. En wat Haico het hele seizoen niet lukte, lukte vandaag wel, hij scoorde en zelfs twee keer. Proficiat. Overigens werd er in het begin goed voor gegeven en gepassed vanuit alle hoeken van het middenveld, in de tweede helft was de organisatie wat minder, mede door de vele wissels die de coach doorvoerde, om vooral iedereen te laten voetballen. Enkele Millse tegenstanders werden er flauw van en konden een uitgestoken hand aan het einde van de wedstrijd niet eens waarderen, of niet Sven!

Ook was het vandaag weer een kansen festival aan onze kant. De uitslag had veel hoger kunnen uitvallen. De scheidsrechter hielp de thuisploeg zelfs aan twee penalty’s, die er beiden geen waren. De scheids zag het wel vaker iets minder, maar ja wat wil je als je niet veel verder komt als de middencirkel. Een van de pingels werd nog afgekeurd op basis van de spelregel dat een schietende speler geen twee keer de bal achter elkaar mag raken, als de bal via een dood element weer het veld in komt.

Het weer was voortreffelijk vandaag, de sfeer langs de kant was prima, de sfeer in het veld over het algemeen ook. De winnaar was snel bekend, alleen de uitslag uiteindelijk was nog vertekend. Het krachtsverschil was groter als dat de uitslag doet vermoeden: 3-5.

Terug in de kleedkamer werd het einde van het seizoen gevierd met de felicitaties voor de jonge nieuwe papa in ons midden. We feliciteren Bart en Mirjam met de geboorte van hun dochter Floor. Met een beschuit met roze muisjes en een biertje werd dit heuglijke feit gevierd, aangevuld met wat chips en Flugel, werd een middag van feesten ingeluid. Begonnen in de kantine van DSV en eindigend in het Cafeetje, onze shirtsponsor.

Vandaag hebben wij trouwens ook onze teamfoto gemaakt voor dit seizoen en komend seizoen alvast. Binnenkort te zien op de website!