De altijd vroeg opstaande mannen en Mark Derks hebben zondag helaas verloren. Vooruit is ons streven ook wel Vios’38 genoemd liep vooral achteruit in de eerste helft. Na een pittige en strenge warming up onder leiding van Dion Gerrits begon DSV 4 namelijk redelijk. 

Het is dan ook Sjef die de (1-0)  op het bord zet. Nadat Dennis V #stilledennis #silentDanny #silencieuxDenis #schweigendeDennis de bal prima voor legde. Dennis wilde na deze voorzet even zijn hoofd leeg maken en vertrok de rest van de middag met de hond naar de staatsbossen. Een prachtige collage vindt u op zijn facebookaccount. Helaas wordt het via een rommelige corner net voor rust (1-1). Hier kon onze Stan V #Stannie #020hater #auwauwpleistertjeauw#psvisdebesteclubvannederlandmaarzehebbenwel
11kampioenschappenminderdanajax #goeievosgescoordindezomervakantie niets aan doen.

In de tweede helft is het allemaal wat matig, de bal gaat niet rond en het is veel te slordig. Hierdoor weet Vios weer een doelpunt te maken en staat het dus (1-2) in het laatste kwartier zijn er nog 3 behoorlijke mogelijkheden om het gelijk te maken (of zelfs te winnen) alleen mist Thijs van 11 meter, Rob C van 7 meter en Sjef met het hoofd van 4 meter.

Na de wedstrijd wordt er gepraat over wat er fout ging. Wat vooral opvalt is dat we 2 pingels in 2 wedstrijden hebben gemist en dat ook andere grote kansen niet tot doelpunt worden gepromoveerd. Ook hebben wij als redactie geconstateerd dat er rond 5u nog hilarische snapchats verstuurd worden vanaf DSV 4 telefoons. Dat iemand dan opeens konijnenoortjes heeft enzovoort hoe hilarisch kan het zijn.

De middag wordt uitgezeten op het warme terras van DSV. Met een prachtig hempje en bijpassende heupbroek maakte vooral Carlo Bon Tempi indruk. Ook Luuk R en Bas vd H waren aanwezig. Luuk scoorde zondag 3 goals en was hierdoor zichtbaar geëmotioneerd. Bas v H scoorde helaas alleen zaterdag met een prachtige snoekduik )filmpjes verkrijgbaar via snapchat, instagram, msn, facebook, twitter of tmfchat.

Week 38:
1:Niels van L en Marius P knuffelend gespot in dorpskroeg Sint Anthonis
2:Freekipedia verslikt zich in chinees broodje kroket na zien van Cafeetje rekening.
3: Maarten de J en Remco A rennen achter de vrouwen aan in Malmö.
4: DSV 4 nog steeds op derde plaats in competitie.
5: Vince Gerrits na goede prestaties DSV 2 weer in beeld als assistent Teun v T.
6: Eisenpakket Rob H’s nieuwe huisgenote bekend: Blond, 18+, Speels, kan goed melken,  kleine oogjes, minder kleine jwz en moet goed met zijn andere persoonlijkheden om kunnen gaan.
7: Volgende week zijn we vrij en dus pas 9 oktober weer een wedstrijd (heijen thuis 12:00)