De tweede wedstrijd zag de coach met groot vertrouwen tegemoet. De tegenstander had ternauwernood 12 man op de been kunnen brengen. Hadden de eerste wedstrijd verloren en we starten dan ook met maximale druk naar voren.
Het resulteerde direct in enkele mooie acties en goede kansen maar zoals zo vaak: de bal wilde er niet in. De eerste 20 minuten waren zeker voor DSV, maar de stand bleef 0-0.
De Gennepenaren kwamen steeds beter in hun spel en enkele keren brachten knappe acties onze verdediging aan het wankelen. De scheids had de zaak goed onder controle, maar had het wel enkele keren aan de stok met verbale acties van onze tegenstander. In de laatste seconden van de eerste helft kregen we een ongelukkige goal tegen op een psychologisch ongunstig moment.

Sjoerd kreeg weinig te ruimte van zijn tegenstander om de bal goed aan te nemen of een actie te maken. Acties van Frank en Patrick waren hartstikke mooi maar leverden geen goals op uiteindelijk. Voorzetten van Koen en Martijn waren op maat, maar wederom zonder resultaat. Mark van Erp is geblesseerd uitgevallen met een flinke jaap op zijn scheenbeen. Niek kwam hem vervangen al voor de rust.

Na de thee weer het zelfde wedstrijdbeeld. Wij hadden het beste van het spel, maar Vitesse maakte een tweede goal. Een inschattingsfout van Willem, gaf hij na de wedstrijd aan. De bal stuitte net voor hem op en verdween in het net: 0-2. Met het nodige venijn gingen wij wederom in de aanval. Af en toe werd het onvriendelijk in het veld. Verzorging hadden de Gennepenaren niet bij zich, dus moesten wij enkele keren het veld in met ons wonder water. Patrick scoorde na een knappe actie in twee keer de aansluitingstreffer. In het tweede schot zat erg veel agressie in, omdat het niet mocht lukken tot dan toe.

Wij gingen er weer in geloven, echter heel snel daarna scoorde Vitesse en prachtige goal. Uit een aanval nam de speler de bal volley uit de lucht en knalde hem onhoudbaar achter de keeper.

Een domper die wij ondanks alle inzet niet meer te boven kwamen en na het laatste fluitsignaal dropen we dan ook af naar de kleedkamer.Een min of meer zekere overwinning is ons door de vingers geglipt.

Een troost restte ons, Erik en Sven hebben vandaag meegespeeld met het zesde en zij hebben gewonnen, mede dankzij 2 doelpunten van Sven!