De piepketjes van DSV 4 hebben zondag gewonnen, in tunnis tegen het selectieteam uit Heijen werd het uiteindelijk (7-3)

Met een vrij uitgedunde selectie (en haarbos) stond Heijen 2 op het programma. Vele DSVers waren zaterdag namelijk afgereisd naar de havenstad om te  dansen bij het feestje Pussy Lounge in Roffa. Vooral Silent Danny maakte met zijn jaren 90 danspasjes indruk. Ook Giel v T liet van zich horen door 2 Australische vrouwen wat Nederlandse woordjes aan te leren. (wilde laaien?) Helaas kwamen deze mannen zondag niet aan op het voetbalveld en hadden we dus ook maar de beschikking over 12 man.

De wedstrijd begint zeeeeeeeer matig, DSV 4 hanteert de ‘lange halen vroeg naar huus techniek’ en zelfs de lange ballen komen niet aan. Het is dan ook Heijen dat na een kwartier de (0-1) op het bord zet. De (0-2) valt niet veel later nadat de lange spits van Heijen knap wegdraait en de bal in de lange hoek schiet.
Dan is het de beurt aan DSV, de van het vijfde geleende Tom A schiet de bal van 27 meter prachtig in het doel (1-2) en het geloof lijkt terug te komen. Als Sjef 2 minuten later de (2-2) binnen werkt is het met rust (2-2)

In de rust worden nog spelers ingevlogen vanuit DSV 5 aangezien de bank (niet qua kilo’s) vrij dunnetjes is. Jaan Jaan Toure en Luuk R komen erbij en dit blijkt een fijne toevoeging. Het kakkerlakje uit het Leker maakt al jaren indruk bij DSV alleen moest toch wennen aan het tempo van het vierde. Hij werd in de tweede helft dan ook meermaals rennend ingehaald door Thijs G en Sjef G. (blijven trainen Luuk)

De tweede helft begint DSV sterk maar het is weer Heijen  dat scoort (2-3). DSV geeft nog meer gas en is een klasse beter dan Heijen. Als Kay na een goeie actie een vrije trap versierd rond de 16 meter weten de echte DSV kenners hoe laat het is. Achter de bal gaat namelijk staan Thijs G. En uiteraard krult de aanvoerder de bal prachtig in de kruising (3-3). Vijf minuten later is het weer Tom die een fout van de sympathieke keeper tot  doelpunt promoveert (4-3).

Dan even iets over ons geweldig talent Dion G. De goedlachse supermarkt manager van de Henri Dunantstraat had afgelopen zaterdag een cocktailparty. Samen met de gebroeders Reijnen en uiteraard Jan Zegers  werden de nodige tailtjes gedronken. Niet uitgenodigd was Tars  vd B. Van de B heeft een hele week  gewacht op een cocktail van Komkommer, augurk en Vieu maar kwam helaas bedrogen uit. Dion wist van zijn gedronken cocktails nog wel een prachtig kunstwerk te maken aan het begin van de tweede helft #niebang DSV weet in het laatste kwartier nog 3 maal te scoren. Eerst zet Thijs de (5-3) op het score bord. Luuk tikt listig een schot van Wilm op de doellijn in (6-3) en ook Sjef pikt met een hoofd nog een heel simpel doelpuntje mee.
Wegens het overlijden van de adem van Maarten d J deze week helaas geen punten.

Volgende week proberen we de koppositie te pakken in en tegen Sambeek 2 (aftrap 11:30)