​Het voetbalseizoen is bijna ten einde en er kan terug gekeken worden op een leerzaam en voor een gezellig seizoen. In juni werd bekend gemaakt dat er twee vriendenteams bij DSV bij kwamen: DSV 5 en DSV 6.

Beide teams waren zeer enthousiast en begonnen in de eerste week van juli al te trainen op veld 5. De ploeg begon al snel samen te trainen en de opkomst bleef het hele seizoen heel hoog, ook op de donderdagavond, na afloop in de kantine!

DSV 5 ging van start in een pittige reserve 5e klasse waar gestreden moest worden voor elk punt. Meeste spelers moesten de voetbal schoenen uit de verkleeddoos halen. De eerste punten werden gehaald tegen subtopper VCA 2 en uiteindelijk heeft DSV tot op vandaag een knappe 11 punten weten te behalen.

DSV 6 mocht van start gaan in de reserve 6e klasse. Op de trainingen kon je al snel zien dat er veel individuele klasse aanwezig was in elke linie en werden zij al snel tot titel favoriet gekroond. Met nog 4 wedstrijden te gaan is de titel nog steeds in zicht.

De mannen van DSV 5 en DSV 6 zijn vrienden die lekker samen willen voetballen en plezier hebben. Natuurlijk hebben deze ‘vergeten talenten’ nog steeds de ambitie om voor vele toeschouwers in een stadion te spelen. Deze droom zal eenmalig uitkomen voor de mannen!!

Op zaterdag 16 juni wordt er een finalewedstrijd gespeeld in stadion De Geusselt in Maastricht tussen DSV 5 en DSV 6. Het zal een feestelijke aangelegenheid worden en bij deze willen wij iedere supporter uit nodigen om gezellig richting Maastricht te komen om deze wedstrijd te bekijken.

Bij deze bent u van harte uitgenodigd en is de toegang gratis!! Voor de supporters is de ingang bij hoek A geopend om de tribune op te gaan.

Programma Matchday

10:15 uur             Aanvang Sportpark De Laan
10:30 uur             Vertrek met spelersbus richting Maastricht
12:00 uur             Aankomst stadion De Geusselt, Maastricht
12:15 uur             Omkleden in de kleedkamers
13:00 uur             Aanvang wedstrijd DSV 5 – DSV 6
15:00 uur             Einde wedstrijd
15:30 uur             Begin naborrel in de Business Lounge
17:30 uur             Eind naborrel in de Business Lounge
17:45 uur             Dineren op eigen gelegenheid bij de Mac Donalds in het stadion
18:30 uur             Vertrek met spelersbus richting Sint Anthonis
20:00 uur             Aankomst Sportpark de Laan