Vandaag stond Bavos op het programma.
D.S.V. Begon goed aan de wedstrijd veel duels werden er gewonnen in de eerste helft, D.S.V. kreeg een aantal kansen maar werden niet in de eerste helft benut.
Bavos kreeg rond de 12 de min een kans die Melvin pakte maar niet klemde ze konden vrij in schieten maar keeper Melvin redde deze kans. We waren veel scherper in deze wedstrijd. Scheidsrechter floot af voor de eerste helft.
Tussenstand 0-0

Na goed gepraat in de rust van Stef, Gingen we de 2de helft in. De scheidsrechter floot voor het begin van de 2de helft. Ondertussen is Maarten eraf gegaan voor Emre. D.S.V. was ook deze helft de baas met wat mooie actie’s en schoten van de spitsen, Een mooie pass van Vince kwam bij Harm, Harm nam niet eens aan hij keek waar de keeper stond en stiftte de bal heel mooi ver achter de keeper 1-0. Bavos ging veel agressiever voetballen, waardoor ze ook een rode kaart kregen. Ze hadden ook geen wisselspelers meer en raakte iemand geblesseerd dus speelde ze nog maar met 9 man. De scheidsrechter floot af voor de 2de helft. D.S.V. heeft de 3 punten thuis gelaten, met mooie kansen en goed voetbal.

Opstelling D.S.V. : Melvin (K), Rick, Bas, Mark, Maarten (45 min), Emre, Dennis, Jeroen Portier, Vince, Giel, Guus, Harm.

Wisselspelers: Jeroen Theunissen,Thijs , Joris (K), Sven

Volgende week staat Stiphout vooruit op het programma hopelijk zijn we net zo sterk als in deze wedstrijd.

Verslag: Melvin Willems