Na vorige week gespeeld te hebben tegen Festilent A1 voor de beker en waar we met 0-1 hebben gewonnen, stond vandaag de competitiewedstrijd tegen Rood-Wit uit Helmond op het progamma. In het begin van de wedstrijd waren we zoekende, door dat de tegenstander meteen goed druk zette op onze goal, dit resulteerde na ongeveer 13 minuten in een achterstand voor D.S.V. A1. Na ongeveer een kwartier werd Len gewisseld voor Stan die deze competitie nog geen minuut had gespeeld wegens een knieblessure, Marc Derks ging naar rechts en Stan werd voorstopper, waardoor het achterin wat zekerder werd, en we konden meer ons eigen spelletje spelen en dit resulteerde in enkele kansjes.
Na een half uurtje werd Guus goed diep weggestuurd en Guus kon alleen gestopt worden door een overtreding van de tegenstander, deze had echter geluk dat er nog een speler achter hem stond anders kon hij met rood vertrekken. D.S.V. kreeg een vrije trap te nemen en Vince schoot hem onder richting linkerbenedenhoek, de keeper kon de bal nog net tot corner verwerken, kort hierna brak de rust aan.

Na de rust zette we ons spel goed door, met goed veldspel en goede kansjes echter Rood-Wit bleek een stugge ploeg te zijn die weinig weg gaf en achterin moesten we alert blijven i.v.m. de snelle spits van de tegenstander, na 25 minuten ging Vince op rechts goed door en sneed schuin naar binnen richting de goal en schoof beheerst de bal in het netje 1-1.!!!
Hierna kregen we nog een goede kans en vlak voor tijd kreeg Rood-Wit een vrije trap te nemen vanaf ons strafschopgebied en tot opluchting van heel D.S.V. schoot de tegenstander de bal over de goal, hierna floot de scheids voor het einde, en beide teams waren tevreden met het behaalde punt.

Volgende week speelt D.S.V. A1 tegen SSS'18 wat een spannende wedstrijd beloofd te worden omdat de meeste spelers van D.S.V. en SSSS'18 elkander goed kennen, ook de trainers van SSS'18 en D.S.V. kennen elkaar goed, onze trainer heeft in zijn jeugd bij Volharding nog gespeeld onder de trainer van SSS’18, al met al genoeg ingrediënten voor een mooie pot voetbal as zaterdag in Overloon

tot de volgende keer A1 side