Vandaag moesten we spelen tegen Montagnards A1 uit Bergen, dat nog met 0 punten onderaan in de stand stond.,br> In de wedstrijdbespreking werd gezegd dat we de tegenstander niet mochten onderschatten, en dat we vandaag op de eerste plaats 3 punten moesten pakken en proberen het doelsaldo verder omhoog te krijgen. Eenmaal aan de wedstrijd begonnen zette we Montagnards meteen vast op eigen helft, en na 5 minuten na een steekpass van Vince werd Dennis onderuit gehaald in het strafschopgebied penalty, Jeroen ging achter de bal en stuurde de doelman de verkeerde kant op 1-0.
D.S.V. bleef goed door gaan en na 20 minuten ging Jeroen op links goed door en schoot op goal, de bal werd gekeerd en in de rebound was Dennis er als de kippen bij om de 2-0 te scoren. Onze verdediging kreeg weinig te doen en Melvin stond achterin te koukleumen, vlak voor rust ging Jeroen op links goed door en zag zijn inzet bij de 1e paal in het doel verdwijnen, 3-0.

In de rust zei Stef dat het goed liep en dat we minimaal de 6-0 moesten halen vandaag en ook belangrijk om vandaag de 0 vast zien te houden.

De boodschap werd goed begrepen door de spelers en we trokken meteen ten aanval in de 2e helft, en Dennis wist al snel de 4e goal te maken,
het verzet van Montagnards leek gebroken, en Giel kon voor de 5 en 6-0 zorgen.
De doelman van Montagnards moest geblesseerd uitvallen en aangezien Bergen geen wisselspelers had , moesten ze met 10 man verder, hierna wisten Dennis 2x en Jeroen de 9-0 te maken.
Uit een corner 15 minuten voor tijd wist Tomas met het hoofd te scoren 10-0, er was 1 probleempje het nieuwe scorebord kon het niet meer bijhouden dus gingen we verder met 0-0 , in het laatste kwartier scoorden we nog 3 maal Maarten en Dennis 2 x zorgden voor de 13-0 tussenstand, bij een corner vlak voor tijd mocht Melvin onze keeper mee naar voren, helaas tevergeefs, hierna besloot de scheidsrechter om Montganards uit hun lijden te verlossen en floot voor het einde. 13-0 was de eindstand. Man of the match vandaag Melvin Willems
In de kleedkamer werd een compliment gegeven door Stef en Gijs, en sommigen van ons dachten 14 goals te hebben gezien (het waren er maar 13)
Na afloop was het nog lang gezellig omdat we werden getrakteerd door het bestuur, vanwege de behaalde promotie afgelopen seizoen, alle spelers van het afgelopen seizoen waren aanwezig en het bleef nog lang onrustig op sportpark 'de Laan'

Volgende staat de derby uit tegen SSS'18 op het progamma altijd goed voor een leuke wedstrijd en de nodige spanning aangezien de spelers van Overloon en D.S.V. elkander goed kennen.

Tot de volgende keer, leiding D.S.V. A1