We begonnen aan de wedstrijd zonder 3 vaste basis spelers.
D.S.V. probeerde de bal rond te tikken, Sven stond voor de 1ste keer laatste man. Olympia zette een aanval op via de linkerzijde een communicatie fout tussen 2 verdedigers waardoor Olympia kon profiteren. (1-0) Olympia was sterker ze schoten veel op goal en Melvin stopte er 1 heel mooi. Na ongeveer 38 min werd Vince smerig onderuit gehaald door een speler van Olympia, die toen terecht geel kreeg.
Tussen stand (0-1.


In de rust werd door Stef gecoacht op de positieve en negatieve dingen van D.S.V. na wat gedronken en gepraat gingen we de 2de helft in.
De scheidsrechter floot voor de 2de helft, Olympia zette veel druk waardoor ze veel kansen kregen deze werden niet verzilverd door goed verdedigers werk en goed keepers werk.
D.S.V. kreeg een vrije trap, Vince voelde zich geroepen om deze te nemen hij schoot hem richting de winkelhaak maar helaas de keeper plukte deze eruit.
Jeroen kreeg even later een bal in zijn buik waardoor bijna de 1-1 uit rolde maar helaas we hadden geen geluk.
Jeroen ging eruit en daarvoor kwam Len erin.(65min)
Het laatste kwartier ging Sven eruit i.v.m. kramp daar kwam Mannus de beul manting voor in de plaats.
De laatste 5 min waren heel chaotisch veel overtredingen en D.S.V. wou nog een doelpunt scoren maar helaas de scheidsrechter floot af voor de 2de helft.
Uitslag (0-1)
Supporters enorm bedankt voor jullie komst hoop jullie bij de volgende thuiswedstrijd ook weer te zien, Maar dan blijven de 3 punten thuis!
Volgende week hebben we een weekje rust, De week erop tegen Festilent voor de Beker.

Giel Harm Guus
Jeroen (65 min) Vince© Dennis
Mark
Rick-Sven-Maarten

Melvin(k)

Res:
Len
Mannus