De wedstrijd tegen Heijen A1 was voor DSV A1 eigenlijk maar een oefenwedstrijd. 2 gespeeld in de beker 2x gewonnen, dus al door naar de volgende ronde. Met slechts 12 man ging DSV richting Heijen.

Met Ton Verhoeven als gelegenheidsaanvoerder en Rick Pouwels als aanvulling uit de B1 begon DSV aardig. Een schot van Alwin Willems dat los werd gelaten door de keeper kon helaas net niet door Ton worden ingeschoten. Even later, toen het andersom was, schoot Ton tegen de paal aan. Het was een begin van een matige wedstrijd waarin beide teams (met name Heijen) grossierde met veel balverlies en fouten.
Een goal voor DSV kon niet lang uitblijven en viel ook. Na een corner wist Len in de kluts binnen te koppen: 0-1 DSV.
DSV begon steeds beter te voetballen met het zicht tot de rust. Na een actie van Ton kruiste Alwin zijn tegenstander voorlangs en schoot met een lekker schot de 0-2 binnen.
De keeper van Heijen, acterend op een zeer matig tot slecht niveau, ontpopte zich tot schlemiel van de avond. Een voorzet of schot van Dennis Verhoeven van 30 meter van de goal liet de doelman door zijn vingers glippen: 0-3. De eerste helft werd met een mooie aanval over veel schrijven, met een 1-2tje tussen Dennis en Jeroen afgesloten. Helaas leverde dit geen doelpunt op.
In de rust vertelde Stef dat hij niet zo tevreden was, al werd er wel veel poging gedaan tot goed voetbal, waar iedereen mee kon instemmen. Ook werd er veel door de spelers zelf aangegeven wat er beter kon. Iedereen luisterde na elkaar, respecteerde wat de ander zei, en bedacht tevens ideeën met elkaar. Dit kenmerkt toch wel de teamdisipline waar Stef en zijn spelers dit jaar naar toe willen streven.
De tweede helft begon alleraardigst. Er werd volop strijd geleverd, voor elkaar gewerkt en bij vlagen zeer goed gevoetbald. Aangezien hun keeper pakweg net zo goed was als een klein jongentje dat naar snoep graait, werd er volop uit de 2e lijn geschoten. Wel gevaarlijk, al leverde dit geen doelpunten op. Jeroen Portier wist randje 16 wel te scoren, na opnieuw een fout van de keeper. Misschien moet Jeroen’s vriendin vaker komen kijken!?
Ton Verhoeven, vanavond erg gretig, scoorde de 5e voor DSV na een verkeerde terugspeelbal aan Heijense zijde. Door een blessure van Len en een verbanning van 5 minuten voor Alwin wist Heijen toch nog op fraaie wijze te scoren, eindstand 1-5.

Graag willen wij Arjan Arts bedanken, die ondanks zijn blessure, de lange tocht via Gennep naar Heijen maakte op zijn scootertje. Ook een vorm van teambuilding.