Vorige week zaterdag wist DSV met enkele moeite te winnen van NLC’03, afgelopen zaterdag stond de eerste echte krachtmeting op het programma tegen Juliana Mill A1. DSV steekt op dit moment in een uitstekende vorm, en wist ook tegen Juliana Mill ongeslagen te blijven..

Waar vorige week slechts 20 seconden nodig waren om de openingsgoal te forceren, dit keer waren 6 minuten voldoende. Nadat Ton een eerste serieuze waarschuwing had gegeven, was het Merijn die van ongeveer 30 meter een vrije trap tot goal promoveerde: 1-0. DSV speelde zoals de laatste weken erg agressief en won bijna haar al duels, waardoor Mill geen enkele keer in de buurt van Tom kwam. Doordat DSV continue op de vijandelijke helft speelde en steeds de vrije man vond, kon de 2e goal niet uitblijven. Na opnieuw een goede actie van Merijn kwam de bal bij Alwin die de bal binnenkopte: 2-0. Mill kwam er geen moment aan te pass, maar DSV vergat te scoren. Ruststand 2-0.
De tweede helft was nauwelijks begonnen of DSV deelde via Alwin de genadeklap uit. Na een voorzet van Guus was Alwin opnieuw doeltreffend met zijn hoofd. Nog geen 10 minuten later had Piet na een snelle counter ook kunnen scoren, al was het de doelman die in zijn weg lag. Tomas, die een zeer degelijke wedstrijd speelde, stelde Alwin in staat de 4-0 binnen te tikken.
Een verkeerde inspeelpass van Tom de Bruin leidde de 4-1 in, maar gelukkig wist Dennis (net ingevallen) een pass van opnieuw Thomas over de keeper heen te lobben: 5-1. Opnieuw gepruts (dit keer van Merijn en een slechte dekking), zette de tussenstand op 5-2. In de laatste 7 minuten wist DSV nog 3x te scoren via Guus, Alwin en nogmaals Guus. Ondanks het mindere spel in de tweede helft boekt DSV alsnog een “monsterzege”, en staat het (voorlopig) op een mooie eerste plaats!

Stand DSV A1:

1. DSV A1 4-10. Saldo + 12
2. EVVC A1 3-9. Saldo +14
3. Estria A1. 3-9. Saldo + 11
4. Achates A1. 4-9. Saldo +7
5. HVCH A2 4-6. Saldo +2