Op zaterdag 8 maart stond de thuiswedstrijd tegen Gemert A2 op het programma. Dit was een belangrijke inhaalwedstrijd voor de 2e periode. Door afwezigheid van enkele spelers waren we genoodzaakt om enkele spelers van de B1 te lenen. Daarom kregen we Joppe, Jochem en Lars erbij. We hadden er veel zin in en we hadden het weer ook mee.

Na het eerste fluitsignaal was het DSV dat het iniatief nam. Ondanks het slechte veld probeerde DSV het spel te maken. We speelde niet erg goed maar toch leverde het vrij snel een doelpunt op. Rio die met een rush de linker cornervlag bereikte zette de bal mooi voor waardoor joppe de bal goed kon goed kon intikken. DSV ging met het spel van gemert mee waardoor er de eerste helft niet veel meer gebeurde.

De 2e helft begon DSV een stuk feller als in de 1e helft. Dit leidde tot een mooie actie van Nick (À la Paul Pogba) die een voorzet gaf op chris die op zijn buurt de bal goed binnen schoot: 2-0
In het slot van de wedstrijd maakte Candell (#Zeefuik) een grote fout op het middenveld waardoor Joppe 1 op 1 kwam en de bal beheerst kon afronden: 3-0!

Al met al was het een mooie voetbalmiddag die we met een overwinning hebben afgesloten. De volgende wedstrijd spelen we tegen TSC waar we uiteraard weer voor de 3 punten gaan.