Dat DSV A2 een grote naam heeft opgebouwd, is algemeen bekend. Vandaar dat vandaag de gasten van VCO kwamen voetballen, oftewel ’t Oventje. Dit betekende een middagje vol beunhazerij te worden, met, of zonder kwalitatief voetbal Sjors gaf aan dat we er vanaf de aftrap fel op moesten zitten en veel druk op de tegenpartij moesten zetten. We kwamen er al snel achter, dat VCO kwam om niet te verliezen. 3 punten moesten dus binnengehaald worden. Na enkele kansen om zeep geholpen te hebben, was het Jeroen die voor de openingstreffer zorgde.
Na een pass van Joep kon Jeroen zo doorlopen en de bal vanaf links in de rechterbovenhoek schieten.
DSV A2 bleef aanvallend, en scoorde even later opnieuw. Dit keer was het Pim die na een vrije trap van Mannus vrije doorgang had, zijn tegenstander uitkapte en raak schoot in de lange hoek.
Joep waagde een poging van rond de middenlijn. Zijn woeste boogbal bracht de keeper veel problemen, maar het werd “slechts” een corner. Hieruit kopte Mark Van Daal op de lat.
De rust werd bereikt met een 3-0 voorsprong. Na een goede actie over rechts van Harm Nabuurs, liet Jeroen de bal lopen, en kon Pim vogelvrij de bal in het dak van de goal rammen. De keeper zocht gelijk dekking, gezien de kracht van het schot.

In de rust besloot Róbin Fick naar het housefeestje Black in België te gaan. Hierdoor hadden we een man(netje) minder, maar onze held van vorige week Martijn Deenen kwam de beunhazerij compleet maken.
De tweede helft was van zeer matig niveau. Een half uur lang werd er niet veel gedaan. Het spel speelde zich vooral af op het middenveld. De verdediging had daardoor niet veel te doen, al moesten zij een paar keer alert optreden. Uiteindelijk was het Harm die eindelijk zijn eerste goal na de winterstop maakte. Wat was hij er blij mee. Dit na een lange bal van Thijs en een goede 1 op 1 afwerking van Harm. Niet snel daarna volgde de 5-0 via Jeroen. Na een stormloop van Mannus van achteruit was het in eerste instantie de keeper die blokkeerde. Jeroen stond toevallig op de juiste plek om de bal in het doel te schuiven.
Remco vond het een zeer leuke handbalwedstrijd. Over de uitslag viel niet te twisten. Deze was zeker verdiend en niet geflatteerd.

Verslag geschreven door:
Pim Toonen
Luuk Pouwels

En Joris heeft de 0 gehouden. Heel goed manneke, de complimenten van de A2!