Zaterdag reisde DSV B1 af naar Deurne. Daar zoude we het die middag opnemen tegen de nummer 2, Deurne B1. Bij de warming up bleek al snel dat we twee geblesseerde meegenomen hadden, Lars Ermers en Sven Zegers. Daarom moesten Jeroen Portier en Stan Raaijmakers, die nog helemaal hersteld was van een griepje, al invallen tijdens de warming up. Waardoor we nu al door onze wisselspelers heen waren.

De aftrap op het hoofdveld in de warme zon was voor ons. Na enkele minuten kreeg Bas Aben in een stevig duel een schouder in gezicht te verduren. Duizeligheid ging niet weg bij Bas maar hij kon verder. De eerste goal was voor Deurne, een fout van het centrale duo die over de bal heen trapte en daardoor kwam de spits één op één met onze keeper Melvin, 1-0. Eerste helft ging gelijk op. DSV combineerde soms goed in de omschakeling en waren zeker niet de mindere partij.

Tweede helft begon Deurne sterker en DSV was niet helemaal wakker, misschien door het warme weer. Deurne speelde achter in de bal rond en gaf vaak dan de lange bal naar de spits. Dit keer schatte Stan de bal verkeerd in en sprong onder de bal door en de spits maakte het gemakkelijk af 2-0. Daarna bleef Deurne komen en DSV kwam er niet goed uit. Na een voorzet lag ook de 3-0 in het doel. Ook Bas die van de eerdere botsing te veel last kreeg moest de wedstrijd beëindigen. Omdat we geen wissels meer hadden speelde we verder met tien man. Paar minuten voor het einde kon DSV toch nog iets terug doen met een mannetje minder. Jeroen Portier gaf een vrije trap voor en belande bij Stan op het hoofd. De keeper zag de bal over zich heen zweven. 3-1, dit was ook meteen de eindstand.

Volgende week moeten we thuis tegen Rood Wit’62. De wedstrijd begint om 15.00u.

(Verslag: Stan Raaijmakers)