Na een goede eerste bekerwedstrijd die met 5-0 werd gewonnen van JVC Cuijk, stond vandaag de tweede bekerwedstrijd op het programma in Haps tegen de plaatselijke Hapse Boys, dat zaterdag ook de eerste tegenstander is in de competitie.
D.S.V. begon slap aan de wedstrijd en zo creëerde Haps een paar enkele kansjes die niet benut werden. D.S.V. creëerde bijna geen kansen alleen Paul kwam vrij voor de keeper maar faalde in de afronding. We bleven slap spelen en uiteindelijk werd het toch afgestraft: na slecht uitverdedigen kwam een speler van de Hapse Boys oog in oog met onze keeper en rondde goed af. 1-0.
Na de rust voetbalde D.S.V. wat beter, maar nog onder niveau. Het leidde wel tot een veldoverwicht voor, en enkele kansjes die niet benut werden. Haps kwam er bijna niet meer uit doordat de gevaarlijkste aanvaller van de Hapse Boys onschadelijk maakte. De Hapse Boys kregen 1 kans die op de lat eindigde en D.S.V. goed wegkwam. Aan het einde van de wedstrijd drukte we door omdat we er toch een punt uit wilde halen om nog een goede kans te maken om door te gaan in de beker. Dat lukte, Rens Peters schoot de verdiende gelijkmaker binnen na een goede actie 1-1!
Daarna werd de wedstrijd professioneel uitgespeeld en namen we een punt mee naar Sint Anthonis.
Een punt dat vooral gehaald werd op mentaliteit, omdat het voetballend verre van goed was.

Hapse Boys B1 – D.S.V. B1 1-1

Hapse Boys B1 1-0 (12)
Rens Peters 1-1 (76)

D.S.V. B1: Stijn Weerts, Daan Reijnen (Niels Schepers/62), Dion Gerrits, Tom Rutten, Christoffel Dawud (Pieter Raaijmakers/49), Sjors Cornelissen (Lars Reijnen/56), Clif Raaijmakers (Jesper Brans/21), Cas Aben, Paul van Tankeren, Rens Peters, Bas van den Heuvel

Verslag: Tom Rutten