We gingen vandaag voor de 12 punten in Mill, maar wisten dat Juliana Mill B1 een lastigere tegenstander zou gaan worden, dan de tegenstanders die we tot nu toe hadden gehad. We gingen het veld op en de wedstrijd kon gaan beginnen.
De 1e helft liep het nog niet helemaal goed bij D.S.V. B1. Juliana was beter en zorgde voor veel gevaar bij het D.S.V. doel. Ze kregen veel kansen maar, die werden niet benut. Juliana was gevaarlijker. Maar ook wij hadden kansen. Vooral Clif en Rio hadden een paar kansen, maar die schoten zorgden niet echt voor veel gevaar. Aan het einde van de 1e helft gingen we steeds beter voetballen. De scheids floot en de 1e helft was afgelopen. In de 2e helft waren wij beter dan Juliana Mill B1. Deze keer waren wij het die voor veel gevaar zorgden. Jesper schoot ongeveer van 20 meter zijn bal vloog net over. Zo had Bram een kans, maar deze bal van Bram werd van de lijn gehaald. Ook nog een vrije trap van Jesper. De bal belandde bij Dion op het hoofd maar hij kopte de bal over het doel. Iedereen in het veld speelde een goede wedstrijd en we gaven bijna niks weg. Zo was het nog spannend in de laatste minuten maar uiteindelijk bleef de stand zoals hij begon: Juliana Mill B1- D.S.V. B1 0-0.
Beide ploegen hadden dit punt verdiend. De eerste helft was Juliana Mill B1 beter in de tweede helft D.S.V. B1.
We waren wel tevreden want Juliana was een goede tegenstander.
Volgende week moeten we thuis spelen tegen Boekel Sport B1. Ook een zware tegenstander, die hoog in de competitie staat.

Juliana Mill B1 – D.S.V. B1 0-0

D.S.V. B1: Stijn Weerts, Pieter Raaijmakers, Dion Gerrits, Tom Rutten, Sjors Cornelissen (Cas Aben/49), Clif Raaijmakers, Rio Groot (Paul van Tankeren/70), Christoffel Dawud (Jesper Brans/41), Rens Peters (Bram Luyckx/60), Luuk Rühl, Bas van den Heuvel

Verslag: Sjors Cornelissen