Vandaag was de belangrijke thuiswedstrijd om de tweede plaats tegen Boekel Sport B1. Als D.S.V. B1 zou verliezen zou Boekel Sport de tweede plek overnemen. Maar zover kwam het niet! Iedereen was fit alleen Dion, Bas en Rens hadden een uitstapje gehad naar Berlijn (bierfesten !?).
D.S.V. B1 begon goed aan de wedstrijd, we speelden met druk op de helft van de tegenstander en zo ontstonden er al snel enkele kansen. Achterin was het even zoeken naar de tegenstander en zo kwam het dat we enkele keren gevaarlijk een tegen een kwamen te staan. Gelukkig wist Boekel Sport dit voordeel niet uit te buiten.
D.S.V. B1 scoorde echter als eerste. Jesper gaf een perfecte voorzet die, in tweede instantie, mooi door Bram ingekopt werd. Daarna bleef D.S.V. B1 goed op de helft van de tegenstander spelen, zo volgde al snel de 2-0 door een kopbal van Rio (uit een corner). D.S.V. B1 had de wedstrijd goed in de hand totdat een minuut voor de rust Boekel Sport scoorde vooral door miscommunicatie in de D.S.V. verdediging. Dat was even slikken want daardoor speelde Boekel Sport na de rust aanmerkelijk aanvallender. Door een overtreding van D.S.V. scoorde Boekel Sport uit een vrije trap 2-2 halverwege de tweede helft.
Daarna kreeg Boekel Sport een penalty na een noodzakelijke overtreding van Stijn de keeper. Echter Stijn redde de ploeg met een prachtige safe in de rechterhoek, het bleef 2-2 tot 4 minuten voor het einde van de wedstrijd. Uit een door Boekel Sport slecht weggewerkte corner plaatste Daan met een prachtige stift de bal over de keeper, 3- 2. Wat in de eerste helft niet lukte, gebeurde wel in de tweede helft. D.S.V. B1 voorkwam dat de tegenstander in de laatste minuten nog kon scoren! Door deze uitslag staan we nu tweede op 2 punten van de koploper.

D.S.V. B1 – Boekel Sport B1 3-2
1-0 Bram Luyckx (4)
2-0 Rio Groot (24)
2-1 Boekel Sport B1 (40+2)
2-2 Boekel Sport B1 (56)
3-2 Daan Reijnen (76)

Bijz.: Boekel Sport B1 mist penalty (60)

D.S.V. B1: Stijn Weerts, Daan Reijnen, Clif Raaijmakers, Tom Rutten, Rio Groot, Pieter Raaijmakers, Jesper Brans (Dion Gerrits/41), Sjors Cornelissen (Rens Peters/71), Luuk Rühl, Bram Luyckx (Bas van den Heuvel/51), Paul van Tankeren (Christoffel Dawud/78)

Verslag: Clif Raaijmakers