Vandaag stond ons een moeilijke opgave te wachten, na een paar weken uitstel was het dan zover: thuis tegen Gemert C1. We begonnen niet al te scherp aan de wedstrijd waardoor Gemert al snel een aantal doelpogingen kreeg die niet werden benut. Beide ploegen hadden trouwens een aantal kansen op de voorsprong maar beiden lukte het niet. Na een mooie opbouw van achter werd Jesper aangespeeld die snel door kon lopen, hij kwam voor het goal maar de keeper van Gemert zat er goed bij. DSV bleef knokken en probeerde snel op een voorsprong te komen. Een aantal diepe ballen op onze snelle voorhoede leverde niets op doordat de keeper van Gemert zover uitkwam dat hij bijna laatste man stond, hierdoor konden ze snel counteren maar het leverde niets op.

Na de rust begonnen we wat feller aan de wedstrijd, we kregen een aantal kansen maar nog steeds wou de bal er niet in. Een mooie pass van Rio op Paul zette Paul vrij voor het goal die beheerst inschoot maar de bal ging letterlijk een centimeter of 2 naast de paal. Een verre uittrap van de keeper van Gemert bereikte de spits van Gemert die de bal naast Bono wist te plaatsen. Aan deze nummer 9 had Pieter zijn handen vol, maar ze waren aan elkaar gewaagd. Gelukkig wist Bono een paar prachtige kansen van Gemert weg te werken. Daarna probeerde DSV een aantal keren, vooral door de inzet van Rio en Chris, gelijk te komen. Jammer genoeg is dat niet gelukt, in de laatste minuten viel zelfs de tweede tegengoal. De punten gingen helaas naar Gemert ondanks de inzet van DSV.

Scoreverloop:
0-1, 0-2 Gemert C1 ’58, ‘70+4

Opstelling:
Bono Barten, Sjors Cornelissen, Rio Groot, Pieter Raaijmakers, Stan van Lanen (Gijs Kwaks/60), Max van den Heuvel (Nick Cornelissen/42), Jesper Brans, Christoffel Dawud, Paul van Tankeren, Jarvi Jansen, Niels Schepers (Melvin van Wijk/54)

Verslag:
Willem van Mulukom