Vandaag speelde DSV C1 tegen Bruheze C1, het beloofde een mooie wedstrijd te worden want 1 het was een kampioenswedstrijd en 2 het waren op papier de 2 besten ploegen. Het werd ook een mooie wedstrijd. De gehele 1ste helft waren beiden teams even sterk met hier en daar een kleine kans.
De 2e helft waren er wel goals al vrij snel na de rust schoot Cas en veranderde Rens de baan van het schot, de keeper grabbelde een beetje maar de bal ging er toch in. Daarna hadden we het een beetje moeilijk maar uiteindelijk scoorden we de 2-0, een mooi schot van Luuk binnenkant paal erin. Daarna voetbalden we de wedstrijd mooi uit. Meteen na het laatste fluitsignaal stormde iedereen het veld op om ons te feliciteren. We kregen champagne en er werden foto’s van ons gemaakt. We hebben daarna lekker gedouched en gefeest in het kleedlokaal. Op het sportpark in Sint Tunnis kregen we lekker te eten en te drinken. We hebben nog een ronde gemaakt op een kar achter een tractor door Sint Tunnis. Daarna hebben we nog een Milkshake gehad bij van Kol en zijn we naar huis gegaan. Al met al een hele leuke dag.

De aanmoedigingen van de toeschouwers hebben ons natuurlijk goed geholpen.

Scoreverloop:
’42 Rens Peters 0-1
’59 Luuk Rühl 0-2

Opstelling:
Stijn Weerts, Gijs Kwaks (Lars Reijnen/’65), Clif Raaijmakers, Dion Gerrits, Tom Rutten, Luuk Rühl, Rio Groot, Cas Aben, Paul van Tankeren (Rens Peters/’41), Jesper Brans (Sjors Cornelissen/’68), Bas van den Heuvel (Christoffel Dawud/’62)

Verslag: Gijs Kwaks

Fotoreportage: klik hier