Na de wedstrijdbespreking en warming-up stonden we klaar op het veld om tegen Blerick te spelen. We beginnen scherp aan de 1st helft. Al binnen 10 minuten schiet Jarvi op de goal. De keeper heeft hem, maar niet vast, Paul kan de bal zo de goal in lopen. 1-0 voor DSV.

Heel snel daarna was er een ingooi voor Blerick aan de linker kant. Vanuit die ingooi geven ze de bal voor en wordt ingeschoten. 1-1. Na de tegen goal pakt DSV de draad goed op. We blijven kansen creëren. 2 keer bijna Willem met een schot dat net mis gaat en met een kopbal die ook net mis gaat. Verder is Jesper nog gevaarlijk geweest met een afstandschot maar de bal wil er maar niet in. De hele 1ste helft is Blerick niet gevaarlijk geweest behalve bij de tegen goal dan.
RUST
Aan de 2e helft begint DSV minder scherp. We komen gelijk onder druk en geven corners weg. Al snel valt de 1-2 binnen net onder de lat. Na de 1-2 pakt DSV de draad weer op, we gaan weer voetballen. Toch wordt het bijna 1-3 maar de Blerick speler schiet de bal net voor langs. Dan in de laatste 10 minuten staan we nog steeds 1-2 achter. Er komen kansen 2 keer voor Jarvi. De eerste heeft de keeper en de 2e gaat net langs. Jesper probeert het nog een keer met een actie maar komt niet heel ver. Dan blaast de scheids af.
Eigenlijk had DSV op z’n minst een gelijkspel verdiend.
Scoreverloop:
‘4 Paul van Tankeren 1-0
‘6 Blerick C1 1-1
’46 Blerick C1 1-2

Opstelling:
Bono Barten, Gijs Kwaks (Max van den Heuvel/60), Jesper Brans, Pieter Raaijmakers, Stan van Lanen, Nick Cornelissen (Niels Schepers/48), Rio Groot, Melvin van Wijk (Christoffel Dawud/41), Paul van Tankeren, Willem van Mulukom (Sjors Cornelissen/50), Jarvi Jansen

Verslag:
Gijs Kwaks