DSV C1 moest het zaterdag tegen Deurne C1 opnemen. Deurne staat op de 4e plaats dus een grote uitdaging voor DSV. Er stond vandaag veel wind waar DSV C1 het de eerste helft soms wat moeilijker mee had.

DSV C1 begon matig aan de wedstrijd waardoor Deurne al snel een paar goede kansen kreeg, maar die hield onze keeper Bono goed uit de goal. DSV moest een tandje er op zetten om te kunnen scoren. DSV creëerde wel een paar kleine kansjes omdat de keeper de bal los liet maar die gingen er niet in. Het was bijna rust, maar op dat moment kreeg Deurne nog een vrije trap die er in geschoten werd: 0-1 voor Deurne. 1 minuut later was de eerste helft voorbij.

In de tweede helft had DSV de wind mee waardoor we de ballen makkelijker naar voren konden spelen. Maar Deurne kreeg een grote kans door een voorzet die bij de spits kwam, en die schoot hem er hem goed in. DSV bleef door bijten en kreeg steeds meer kansen en een van die kansen werd goed benut door een goede actie en legde hem op de 16 meter. Nick miste de bal net waardoor Christoffel hem er goed in kon schieten. Het stond 2-1. DSV zat nu goed in de wedstrijd en keer nog een paar goeden kansen maar die werden net niet benut. Als de wedstrijd iets langer had geduurd had DSV misschien nog wel gescoord. Volgende week krijgt DSV C1 OSS’20 C1 tegen. Weer een nieuwe uitdaging voor DSV.

Scoreverloop:
’35 Deurne C1 0-1
’42 Deurne C1 0-2
’50 Christoffel Dawud 1-2

Opstelling:
Bono Barten, Max van den Heuvel, Rio Groot, Pieter Raaijmakers, Stan van Lanen (Gijs Kwaks/50), Sjors Cornelissen, Jesper Brans, Niels Schepers (Nick Cornelissen/15), Paul van Tankeren, Christoffel Dawud, Melvin van Wijk (Willem van Mulukom/55)

Verslag:
Pieter Raaijmakers