De warming-up was afgerond en DSV ging de kleedkamer in. De spelers werden nog even extra gemotiveerd voor de wedstrijd. Als we de wedstrijd zouden winnen, bleven we mooi in de middenmoot staan. En hoefden we niet meer naar onder te kijken. Bij een verlies kwam sowieso Schijndel boven ons met een wedstrijd meer gespeeld. Toch lag de druk bij Schijndel.

We gingen het veld op voor de eerste helft, we begonnen niet al te best aan het begin van de eerste helft. We kwamen er achter niet uit. Dat kwam met name doordat we achter onze man stonden na de uittrap van de keeper. Alle ballen waren voor Schijndel. Na ongeveer 10 minuten voetballen kwamen we er eindelijk uit. We kregen een corner, misschien was daar iets uit te halen. Na een mooie corner bij de eerste paal van Chris kon Jesper zijn voet ertegenaan zetten, maar de bal werd van de lijn gehaald. We hielden even druk op de helft bij Schijndel, Na een steekpas op Paul kon Paul met de bal richting goal, hij ging het strafschopgebied in en werd onderuit gehaald. Dat lijk mij toch een duidelijke penalty. Maar de scheidsrechter zag er niks verkeerds in. We konden de druk op de helft van Schijndel niet vast houden, en Schijndel maakte toch wel de terechte 1-0. DSV probeerde het wel. Maar we kwamen niet verder als de middenlijn.

Met een toch wel heel erg matige eerste helft van DSV, gingen we nog gemotiveerder de tweede helft in. Meteen was te zien dat iedereen aan de kant van DSV uitstraalde dat we wilde winnen. Dat leverde veel kansen op. Vrijwel meteen na de aftrap was het raak. Een goede pass van Paul op Jesper, die hem makkelijk kon inschieten. 1-1. DSV geloofde erin. We kregen meer kansen. Die werden niet benut. Schijndel versterkte en kon de 2-1 maken. Via de goed spelende schaduwspits. Niemand liet zijn koppie hangen. Maar de 3-1 volgde. Ook de 4-1. We bleven gewoon voetballen. En DSV maakte na een vrije trap via Rio de 4-2. Toch bleek dat niet voldoende te zijn. Steef besloot 1 op 1 achterin te gaan spelen zodat we op het middenveld een mannetje meer hadden. Het was een gok maar er moest iets gebeuren zodat we toch wat meer dreiging naar voor konden spelen. Maar de gaten achter werden als maar groter en voorin was weinig dreiging. Het werd uiteindelijk 6-2, toch wel terecht. Misschien met meer motivatie de eerste helft was het anders gelopen. Toch gezien de uitslag zijn we zeker niet kansloos tegen Schijndel. We kijken gewoon weer vooruit naar de wedstrijd tegen Rhode C1. Rhode staat hoger op de ranglijst maar we gaan er alles aan doen om 1 of als het kan 3 punten op De Laan te houden.

Doelpunten DSV C1:
Jesper Brans, Rio Groot

Opstelling:
Bono Barten, Sjors Cornelissen, Rio Groot, Pieter Raaijmakers, Stan van Lanen, Nick Cornelissen (Max van den Heuvel/52), Jesper Brans, Niels Schepers (Melvin van Wijk/29), Paul van Tankeren, Christoffel Dawud, Jarvi Jansen (Willem van Mulukom/36)

Verslag:
Jesper Brans