Afgelopen zaterdag moest DSV C1 het opnemen Bavos C1. Van onze coach moesten we de eerste 10 minuten van de beide helften goed beginnen omdat het bij de vorige wedstrijd daar fout bij ging, DSV pakte het goed op en kreeg al snel kansen.

DSV begon goed aan de wedstrijd. Waardoor DSV al snel een corner kreeg. Cas schoot de bal mooi voor en Rio kop hem prachtig binnen,1-0 voor DSV. DSV begon dus goed aan de wedstrijd, een aantal minuten later maakt Jesper een solo maar net voordat die wou schieten pakte de tegenstander de bal af, Jesper raakte daarbij geblesseerd, hij werd gewisseld voor Rens. Vlak daarna kwam er weer een corner voor DSV, die Cas weer mooi voorlegde en Rio weer goed binnen kopte 2-0 voor DSV. Toen was het rust.

In de 2e helft begon DSV goed. Na een aantal minuten spelen kreeg DSV weer een corner die voor de goal kwam en door Rens uiteindelijk erin geschoten was, 3-0 voor DSV. DSV was op de goede weg, want weer een aantal minuten spelen kreeg DSV een mooie kans die Paul er in schopte 4-0. Het was bijna afgelopen maar in de laatste paar minuten door een voorzet van Bavos die Clif net niet op tijd weg kon werken scoorde en Bavos de 4-1. Een paar minuten daar na floot de scheidsrechter af en had DSV weer 3 belangrijke punten op zak.

Scoreverloop:
‘4 Rio Groot 1-0
’27 Rio Groot 2-0
’39 Rens Peters 3-0
’49 Paul van Tankeren 4-0
’65 Bavos C1 4-1

Opstelling:
Stijn Weerts, Lars Reijnen (Freek Reijnen/’53), Clif Raaijmakers, Gijs Kwaks, Dion Gerrits (Pieter Raaijmakers/’57), Luuk Rühl, Jesper Brans (Rens Peters/’26), Cas Aben, Paul van Tankeren, Rio Groot, Bas van den Heuvel

(Verslag: Pieter Raaijmakers)