Na de wedstrijdbespreking ging de C1 naar Deurne. Als we na een lange rit aan zijn gekomen moesten we nog even zoeken naar de kleedlokaal en gingen we ons klaar maken voor de wedstrijd. Na het omkleden en na de warming-up liepen we het veld op om te beginnen. We gingen voetballen op een mooi strak veld (kunstgras).

De scheidsrechter floot voor het begin van de wedstrijd.
DSV begon meteen niet erg goed, want heel snel viel de 1-0. De spits kwam oog in oog met Bono en
scoorde. Het was een concentratie fout van DSV en kwam daardoor met 1-0 achter. Na de 1-0 kwam
DSV beter in de wedstrijd en kreeg een corner na een goede aanval. Willem nam de corner goed en Deurne kon de bal niet uitverdedigen, waardoor de bal bij Christoffel kwam en hij schoot de bal goed in. 1-1. Na de 1-1 wilde DSV nog een keer scoren, maar dat lukte niet bij DSV, maar wel bij Deurne, want zij maakte de 2-1 voor rust.
DSV ging dus met een achterstand van 2-1 de rust in.

Steef zette de spelers nog eens op scherp om nog minstens 1 punt te pakken.
In de 2e helft kreeg DSV al snel kans op de 2-2, maar jammer genoeg ging hij er niet in. DSV kreeg het steeds moeilijker en probeerde door veel druk te zetten bij de verdediging van Deurne de bal te veroveren, maar de verdediging van Deurne ging daar goed mee om en maakte uit eindelijk nog de 3-1 en de 4-1. Het was jammer dat DSV met 4-1 onderuit ging, want thuis ging DSV C1 kansloos onder uit tegen Deurne C1 met 1-2 en DSV was uit in Deurne beter dan thuis tegen Deurne, maar jammer dat je dat niet kunt zien aan de 4-1 nederlaag. De volgende wedstrijd van DSV C1 is thuis tegen Oss'20 C1. De vorige keer had DSV uit met 3-4 gewonnen en dat zal het thuis weer gaan proberen, want als DSV C1 wint, is het weer een stapje dichterbij om te handhaven in Hoofdklasse.

Scoreverloop:
1-0 Deurne C1 ‘1
1-1 Christoffel Dawud ‘6
2-1,3-1,4-1 Deurne C1 ‘9, ’40, ‘59

Opstelling:
Bono Barten, Pieter Raaijmakers, Jesper Brans, Stan van Lanen, Nick Cornelissen (Melvin van Wijk/47), Rio Groot, Christoffel Dawud, Sjors Cornelissen (Gijs Kwaks/54), Niels Schepers (Paul van Tankeren/60), Willem van Mulukom (Max van den Heuvel/36), Jarvi Jansen

Verslag:
Christoffel Dawud