Dinsdagavond moest DSV zijn inhaalwedstrijd tegen Mifano spelen. DSV had een goede voorbereiding achter de rug. Na de 5-0 overwinning op Volharding C2 kon DSV met vertrouwen de wedstrijd tegemoet zien. DSV was vanaf het begin al sterker dan Mifano, er werden weinig kansen weggegeven en DSV kreeg zelf af en toe een mogelijkheid tot scoren.

Mifano kwam in de 1e helft slechts 1 keer gevaarlijk voor de goal, maar niet gevaarlijk genoeg om doelman Stijn te kloppen. Toch moest DSV lang wachten op de belangrijke 1-0. Uit de vele vrije trappen en hoekschoppen wist DSV niet te scoren. Dus ik probeer het maar uit de 2de lijn, zal Dion gedacht hebben. Een goede gedachte, want hij kogelde de bal onhoudbaar in de bovenhoek. De verlossende 1-0. Na die goal drukte DSV goed door, maar voor rust werd er niet meer gescoord.

Na rust had Mifano niks meer in te brengen, als DSV snel de 2-0 zou maken, was het gedaan. Dat gebeurde ook, nadat Luuk een lange bal vanuit achteruit niet goed onder controle kwam de bal bij Bas terecht. Bas tikte de bal goed in. 2-0. Nu was het een kwestie van goed uitspelen en geconcentreerd blijven. Dat lukte bij vlagen prima en zo kwam DSV weer aan een aantal kansen toe. Uiteindelijk werd 1 van die kansen nog verzilverd, Luuk nam de bal met de hand mee en scoorde de 3-0. De scheidsrechter had het niet gezien dus de goal werd toegekend. DSV wint dus met 3-0 van Mifano C1.

DSV verstevigt met deze overwinning zijn koppositie.

Scoreverloop:
27e min Dion Gerrits, 1-0
47e min Bas van den Heuvel, 2-0
60e min Luuk Rühl, 3-0

Opstelling:
Stijn Weerts, Lars Reijnen, Clif Raaijmakers (Freek Reijnen/’63), Dion Gerrits, Tom Rutten, Pieter Raaijmakers (Rio Groot/’42), Luuk Rühl, Cas Aben, Rens Peters (Paul van Tankeren/’49), Jesper Brans, Bas van den Heuvel (Gijs Kwaks/’59)

Verslag: Cas Aben