DSV C1 moest het vandaag opnemen tegen NWC C1. NWC C1 stond laatste in de competitie. Maar dat zei niks, want NWC heeft een goede ploeg en heeft ook al wat punten gepakt. Na de bespreking moesten we nog een stuk rijden. Toen we aan kwamen konden we meteen omkleden en warm lopen, en de wedstrijd begon.
De eerste helft was begonnen en DSV had moeite om in de wedstrijd te komen ze kregen af en toe wel kansen maar die werden niet benut. Toen keer NWC een kans omdat op de middenlijn balverlies geleden werd en NWC kwam daar goed uit en scoorde de 1-0. Na de 1-0 kwam DSV beter in de wedstrijd en kregen ook kansen maar die werden niet benut. DSV bleef voetballen en doordat Paul diep gestuurd werd en op snelheid zijn man voorbij ging en hij maakte de 1-1. Na de 1-1 kreeg DSV nog steeds kansen waarvan Willem met een hard schot van ver de lat raakte. DSV ging met 1-1 de rust in en was de bovenliggende partij.
De tweede helft was begonnen NWC kreeg nog een paar grote kansen maar die had onze keeper Bono. Daarna kwam DSV weer beter in de wedstrijd. En kreeg daardoor een goede kans voor Jesper die diep gestuurd werd en de keeper uit speelt maar dan voor opengoal net niet uit kwam en schoot over. Daarna krijgen we een vrije trap net buiten de zestien door een diepgaande man van DSV (Melvin) die onderuit gehaald werd, de scheids geeft alleen een vrije trap. De vrije trap werd genomen door Jesper. Jesper schoot hem er geplaatst boven de keeper in. 1-2 voor DSV het was al bijna het einde van de wedstrijd, DSV moest nog even de voorsprong vast houden. In de laatste minuut kreeg NWC nog een grote kans maar die schoten ze langs. Zo wint DSV C1 en pakt weer drie belangrijke punten.

Scoreverloop:
1-0 NWC C1 ‘9
1-1 Paul van Tankeren ‘20
1-2 Jesper Brans ‘65

Opstelling:
Bono Barten, Max van den Heuvel, Rio Groot, Pieter Raaijmakers, Stan van Lanen, Nick Cornelissen (Melvin van Wijk/44), Jesper Brans, Niels Schepers, Willem van Mulukom (Jelle Vloet/54), Christoffel Dawud, Paul van Tankeren

Verslag:
Pieter Raaijmakers