DSV C1 moest het opnemen tegen America C1. Het was de laatste wedstrijd van het seizoen en Steef wilde deze wedstrijd perse winnen want DSV had tegen elk team uit de competitie al 1 keer gewonnen maar tegen America nog niet. DSV begon goed aan de wedstrijd en na een aantal minuten kwam er een kans voor DSV maar die tikte Rio net tegen de lat aan. Paar minuten later schoot Rio nog een keer tegen de lat. Het zat DSV ook niet mee want Paul had ook al 2 keer op de lat geschoten. In de tweede helft begon DSV weer goed. Na een aantal minuten schoot Rens tegen de paal en weer terug en toen was het raak het was 1-0 voor DSV. Daarna heeft DSV nog een paar mooie kansen gehad maar daar is er geen van ingegaan.

DSV C1 is door deze overwinning geëindigd op 54 punten uit 22 wedstrijden (17x winst, 3x gelijkspel en 2x nederlaag). Doelsaldo van 61 doelpunten voor en slechts 17 doelpunten tegen. In de wedstrijd tegen America C1 werd voor maar liefst de tiende (!) keer de nul gehouden. Mooie cijfers, die passen bij de terechte kampioen van deze competitie: DSV C1!

Scoreverloop:
’50 Rens Peters 0-1

Opstelling:
Stijn Weerts, Freek Reijnen, Dion Gerrits, Tom Rutten (Lars Reijnen/47), Clif Raaijmakers, Gijs Kwaks (Pieter Raaijmakers/36), Rio Groot (Jesper Brans/26), Cas Aben, Luuk Rühl, Rens Peters, Paul van Tankeren (Sjors Cornelissen/63)

Verslag: Pieter Raaijmakers