Vandaag moest Dsv C1 het opnemen tegen Volharding C2. We reden dus richting Vierlingsbeek om deze vriendschappelijke wedstrijd te spelen. DSV begon niet goed aan hun warming-up en daar werden we dan ook op aangesproken. Door deze slechte warming-up begon DSV slecht aan de wedstrijd. Het eerste kwartier ging daardoor ook gelijk op.

Maar na een kwartier voetballen kwam DSV wel iets beter in de wedstrijd. Er werden ook kansen gecreëerd. Waarvan Dion de grootste had, na een solo ( vijf man voorbij ) schoot hij op de paal, ook in de rebound kon Jesper hem niet inschieten.
De 1-0 viel ongeveer na 25 min. spelen, de net ingevallen Luuk veroverde de bal op randje zestien en kon Paul makkelijk inspelen. Paul die in eerste instantie nog op de keeper schoot wist in tweede instantie toch te scoren. DSV kreeg nog een aantal kansen voor rust en het was dan ook een wonder dat we met maar 0-1 gingen rusten. In de tweede helft begon DSV meteen goed. En binnen 10 minuten was het dan ook 0-2.
Na een mooie aanval kon Jesper simpel binnen tikken. Bij Volharding gingen de koppies hangen en DSV begon steeds beter en makkelijker te voetballen. Het was dan ook geen toeval dat de 0-3 snel volgde. Na een mooie vrije trap van Jesper kopte Dion goed binnen.
Volharding kreeg geen kansen en DSV bleef maar kansen creëren. De 0-4 was een mooie goal van Pieter. Rens had de bal op het middenveld en zag Pieter helemaal vrijstaan, na een mooie pass schoot Pieter de bal mooi binnen. DSV ging opzoek naar de 0-5 en ook die goal viel. Na een verprutste kans van Luuk die toch weer de bal veroverde kwam de bal bij Bas. Hij schoot vanuit een bijna onmogelijke hoek binnen. Een schitterende goal. Na deze goal nam DSV wat gas terug en bleef het bij deze stand. DSV kon redelijk tevreden terug kijken al zullen we dinsdag tegen Mifano een betere tegenstander treffen en moeten we er dus weer vol tegen aan.

Scoreverloop:
’26 Paul van Tankeren 0-1
’43 Jesper Brans 0-2
’51 Dion Gerrits 0-3
’53 Pieter Raaijmakers 0-4
’65 Bas van den Heuvel 0-5

Opstelling:
Stijn Weerts, Lars Reijnen, Clif Raaijmakers (Rens Peters/’52), Dion Gerrits, Tom Rutten, Pieter Raaijmakers, Jesper Brans, Cas Aben, Bas van den Heuvel, Rens Peters (Luuk Rühl/’25), Paul van Tankeren

(Verslag: Paul van Tankeren)