Vitesse C3 was vandaag onze tegenstander. In de laatste drie ontmoetingen leed de C3 altijd een nederlaag tegen deze ploeg. In de laatste ontmoeting was dit nog een 4-3 in het voordeel van Vitesse. Maar aangezien dat het de laatste tijd goed gaat met de C3 in het veld en onderling gingen we vandaag voor de winst. Met een positief gevoel en een week van hard trainen werd de weg vervolgd naar Gennep. In Gennep aangekomen werd het kleedlokaal opgezocht. Tim E werd gefeliciteerd met zijn verjaardag en we gingen ons omkleden. Het veld werd gezocht en we begonnen met een warming up en het balletje werd even rondgespeeld. De keeper werd ingetrapt en met een 1-4-5-1 opstelling (nieuwe variant van de begeleiding) werd er begonnen aan de wedstrijd.
Eerste helft: 13.00 uur beginsignaal werd gegeven door de scheidsrechter en de wedstrijd was begonnen. DSV ging direct sterk van start en ging in de aanval. In de 10de minuut resulteerde dit in een schot van Frank, maar deze werd goed door de keeper gepareerd. Direct na deze actie was het Tim H die alleen voor de keeper stond maar ook vergat te scoren. Tot in de 12de minuut was Vitesse nog niet een keer bij de zestien meter van DSV geweest. Steeds stuiten ze op het goed spelende 5 mans middenveld. Ivo die vandaag op de linkshalf plaats begon miste in de 17de minuut net doel door de bal aan de verkeerde kant van de paal te schieten. Zo bleven we toch druk zetten en kansen creëren. Remo vandaag begonnen op het middenveld mistte in een tijdsbestek van 3 minuten 2 keer doel zo had het al 4-0 kunnen staan, maar de stand was nog steeds 0-0. Ook Vitesse kwam niet tot scoren en na een mooie steekpass van Remo was het Tim H die op snelheid de bevrijdende 0-1 maakte. Onze jarige Tim E dacht in de 30ste minuut laat ik ook eens op goal schieten en verraste de keeper met een schot vanaf de middenlijn 0-2. De verdediging stond vandaag weer als een huis met Nino, Rick,Paul en Tim E en hielden tot nu toe de nul en zo gingen we met een 0-2 stand rusten.
Tweede helft: Met alleen maar complimentjes voor het goede spel werd er begonnen met de tweede helft. Ook nu speelde het meeste voetbal op het middenveld af. Het waren de sterk spelende Nick en Frank die daar de lijnen uit zetten en de baas waren. Marc en Lars vervulde hun taken op het middeveld ook goed en stonden allebei een goede pot te ballen. Harm die in op het eind van de eerste helft was ingevallen voor Ivo nam deze taak goed over en speelde zo zijn beste wedstrijd van de laatste weken. Binnen vijf minuten was het Tim H die de 0-3 scoorde. In de 11de minuut kwam de bal vanuit het middenveld van Koen (ingevallen voor Remo) in de voeten van Tim H en het was 0-4. We bleven de bal maar overspelen en het beste van het spel maken. Ook nu speelde DSV het meeste op de helft van de tegenstander. Nino die even vanaf achteren mee naar voren kwam nam een afvallende bal vanaf de zestien gelijk op zijn slof en de bal spatte uit elkaar op de lat (wat was die hard zeg). In de 30ste minuut kregen we een corner vanaf rechts die na goed opkomen van Koen vanuit de zestien werd ingeschoten 0-5. Op alle linies waren wij DSV C3 vandaag gewoon de BESTE. Er werd vandaag voor elkaar gevochten, positief gecoacht en vooral met plezier gevoetbald en dat is NU DUS DSV C3 een leuke club om mee samen te werken. Supporters bedankt en tot de volgende wedstrijd.
BIER MET TIETEN en WIJN MET PIEMELS 5.

De verslaggever DSV C3.