Met een jarige Rick (zie foto) in de basisopstelling (kadootje van de begeleiding) ging de C3 naar DAW C4 in Schaijk om daar hun vierde wedstrijd te gaan voetballen. Om 11.00 uur moest er vertrokken worden helaas zonder John en Bas, maar onder begeleiding van Karin en Richard en met de rijouders. De Tom Tom werd ingeschakeld en de reis kon beginnen.

In Schaijk aangekomen stonden we op de parkeerplaats van de plaatselijke korfbalvereniging. We waren onze rokjes vergeten dus op zoek naar het voetbalveld of wilde we toch nog even blijven kijken. Iedereen weer in de auto en daar gingen we weer. De kleedkamer opgezocht, snel omkleden een goede maar korte warming up gingen we op zoek naar veld 4. Na een minuut stilte voor het overlijden van een DAW lid werd er begonnen aan de wedstrijd.

De eerste helft. We begonnen met een basis elf en 5 wissels. Het ging in het begin mooi gelijk op en van beide kanten werd ook het doel opgezocht. Bij de C3 stond vandaag de verdediging onder leiding van de jarige Rick weer sterk te ballen. Er werd weer eens positief gecoacht en goed overgespeeld, dat viel zelfs de meegereisde supporters op.In de 15de minuut was het Rick die de bal naar voren schoot en Koen bereikte die direct de bal doorspeelde naar Tim H en de 0-1 scoorde. Ook nu was het DAW die maar zelden op de helft van DSV kwam door de goede inval beurt van Nick en Raunieck op het middenveld en achterhoede. Alle spelers lieten vandaag hun goede inzet zien en dat werd dan ook beloond met een tweede goal in de 30ste minuut. Nick was het met een mooie actie die Koen bereikte en op goal schoot de afvallende bal werd ingeschoten door Tim H 0-2. Dit was dan ook de ruststand en gingen naar de Thee.
de tweede helft. Ivo was zijn scheenbescherming vergeten en kwam zo eigelijk niet aan het voetballen toe. Dan komt daar de teamspirit van de C3 naar voren en het was dan ook Niels die zijn scheenbeschermers aan Ivo gaf en zelf wisselde (mooie actie Niels petje af). Het was weer een inschatingsfout dat ons een tegentreffer bezorgde en daar stond de 1-2 op het scorebord. Het duurde niet lang of het foutje werd weer recht gezet en het was tim H die zijn derde van de wedstrijd maakte 1-3. Ook nu werden er weer wissels toegepast en ook deze vielen goed uit. Zo was het Remo die in de 20ste minuut de 1-4 maakte. We voetbalde de wedstrijd rustig uit en gaven niets meer weg en zo bleef het bij een 1-4 overwinning en weer 3 punten mee naar Sint tunnis. De C3 staat nu op 4 wedstrijden gespeeld en 12 punten. Volgende week hebben we een zware wedstrijd tegen de C4 van JVC Cuijk die tweede staan. Met goed voetbal en een goed gevoel konden we de uitslag gerust aan John gaan vertellen die op ons stond te wachten op de Laan.DSV C3 een leuke groep om te begeleiden en mee samen te werken, mannen ga zo door.

Opstelling: Goal Stan, achterhoede Paul, Rick, Nino en Niels op het middenveld begonnen Marc, Remo, Frank en Lars. In de voorhoede Tim H en Koen. Reserves vandaag Nick, Harm, Tim E, Ivo en Raunieck.

De verslaggever DSV C3.