Met alle 16 spelers compleet begon DSV C3 weer met een fitte groep aan de derde wedstrijd van het seizoen. Constantia C2 kwam op bezoek en dat zouden we even gaan winnen, want vorige keer was het namelijk een makkelijke 1-6 overwinning voor ons. Met een warming up nog in de benen een wedstrijdbespreking in de bestuurskamer begonnen we om 13.00 uur aan de wedstrijd. De eerste 20 minuten waren niet om aan te zien en het publiek begon al met witte zakdoeken te zwaaien.

Zou het de gemakzucht zijn die parte speelde of was Constantia toch sterker dan wij dachten. Ik moet wel zeggen dat Constantia fel van start ging en er ook in geloofde en wilde winnen van DSV. In ieder geval bij de C3 waren we er met de gedachten niet helemaal bij. Het was dan ook Constantia de de score opende en door een inschattingsfout (dan verwoord ik het nog netjes) van onze keeper Stan werd het 0-1. Even afreageren op de goal en wat gevloek moest er toch verder gevoetbald worden. Het leek wel of er een wekker af was gegaan en we werden allemaal spontaan wakker. Met wat omzettingen en wissels begonnen we eindelijk te voetballen en dat resulteerde al snel in de gelijkmaker. Het was Tim H die door het goede aangeven van Nick de 1-1 scoorde. Nog geen twee minuten later in de 27ste minuut was het Koen die door aangeven van Tim H de 2-1 maakte. Zo speelde we de eertse helft goed uit en konden met een 2-1 stand de kleedkamer en thee op gaan zoeken. Onder het genot van een bekertje thee konden de jongens zelf even aangegeven wat er allemaal verkeerd ging zonder elkaar de schuld te geven. We wisten allemaal te vertellen dat het de tweede helft toch anders moest anders konden we nog wel eens gaan verliezen. Zo werd er ook nog even door de begeleiding verteld wat er moest veranderen en begonnen we aan de tweede helft.
De tweede helft was de ommekeer van de eerste en daar komt het publiek voor naar de wedstrijd. Dit goede voetbal resulteerde al in de 5de minuut in een 3-1 voorsprong door Remo die na een twee weken blessure leed weer eens mee mocht doen. Met voetballende oplossingen en het rondspelen van de bal kwamen we op een 4-1 voorsprong door een goal van Tim H na het aangeven van Koen. De verdediging met een zeer sterk spelende Paul op rechts Rick en Raunieck op het midden en Niels (Nino) op links werd er achterin weinig weggeven. Stan kreeg in de tweede helft maar weinig ballen om te verwerken maar bleef wel scherp. Zo kwam Constantia nog maar sporadisch op de helft van DSV. In de 17de minuut was het wederom Tim H die op snelheid de verdediging van Constantia het nakijken gaf en de 5-1 op het scorebord zetten. Het middenveld was vandaag het domein van de beste man van vandaag en wel in de persoon van Tim E die een perfecte pot stond te voetballen (petje af). Het was dan ook DSV die de duel's vooral in de tweede helft wonnen. Toch was het Tim H die zijn vierde van vandaag maakte door het aangeven van de sterk ingevallen Remo 6-1. Na 70 minuten voetballen was dit ook de einduitslag en zo staat DSV C3 na een glijkspel van JVC Cuyck C4 bij de Zwaluw C1 op de eerste plaats van klasse C107 en doen zo nog steeds mee om het kampioenschap (misschien wat voorbarig maar je moet toch ergens in geloven).

De voetbalgroeten,
Remo en Ivo.