Het C3 team had vandaag veel te doen voor er aan de wedstrijd begonnen kon worden. Het kleedlokaal was door de meiden MB1 in beslag genomen. Een ontruiming volgde zodat  met de nodige vertraging de teambespreking kon beginnen. De tegenstander Volkel C2 had nog enkele scheenbeschermers vergeten, deze werden door de leiding van de C3 beschikbaar gesteld. De cornervlaggen werden ook nog door de spelers geplaatst voor er met de warming-up begonnen kon worden. Het C3 team bestaat uit 15 spelers. Dit is normaal gesproken genoeg om met 12 fitte spelers aan de wedstrijd te kunnen beginnen, maar deze week liep het anders. Er waren 2 afmeldingen in de afgelopen weken dan is er nog niets aan de hand. Echter 2 last-minute afmeldingen gooiden roet in het eten. Het is zo goed als onmogelijk voor de leiders om een paar uur voor de wedstrijd een speler bij te regelen, zeker als iedereen op het zelfde tijdstip moet voetballen of vertrekken. We waren dus maar met 9 spelers die helemaal fit waren en 2 die normaal niet de hele wedstrijd mee zouden kunnen doen. Iedereen heeft wel de hele wedstrijd uitgespeeld. Dit was al een topprestatie van het hele team.

Volkel stond aan de aftrap  met 16 spelers en na het handen schudden begon de wedstrijd. Het strijdplan van de C3 lag meteen op zijn gat. Volkel scoorde in de eerste minuut. Met een achterstand op het scorebord komen de C3 spelers langzamer in hun spel en als het dan niet meteen wil lukken ontstaan er kleine irritaties onderling waardoor het lang duurt voor er kansen ontstaan. De tegenstander had aan een nieuwe halve kans genoeg om de achterstand te verdubbelen. De C3 krabbelde weer wat op en de wedstrijd verliep nu gelijkwaardig jammer van de achterstand.

De kansen die de C3 creëerde wilden er deze week ook niet in. Het moegestreden team schoot op de lat, miste van kortbij en maakte verdedigende foutjes. Met nog 10 minuten te gaan lagen de meeste tongen op de schoenen. Een laatste uitbraak van de C3  leverde nog een eretreffer op. Het team heeft goed gewerkt en werd niet van het veld gespeeld maar moest wel 4 treffers incasseren. Hopelijk zijn er volgende week weer voldoende spelers, zodat er gedurende de hele wedstrijd elf fitte spelers kunnen voetballen, dan zal het eindresultaat zeker anders zijn.

De Supporter