Een partijtje voetballen in de voormiddag blijkt voor de mannen van de C3 niet weggelegd te zijn. In de bestuurskamer werd door de coach verteld hoe de situatie in de top 4 van de competitie eruit zag. We moesten vandaag voor de punten gaan, dus winnen om op nummer 1 te blijven staan. Iedereen was het ermee eens dat we ook vandaag voor de volle 3 punten gaan. Helaas moesten er wijzigingen in de opstelling gedaan worden omdat Harm en Niels te laat kwamen. De coaches Karin en John wilden vandaag geen woorden maar daden zien. Richard was vandaag niet aanwezig, maar was met de E4 mee, omdat zijn zoon Maikel en consorten vandaag kampioen konden worden.
Nadat de teams elkaar een prettige wedstrijd wensten, klonk het fluitsignaal van de scheidsrechter en kon de wedstrijd beginnen. Olympia gedreven om te winnen van de koploper begon meteen aanvallend te spelen. Dit werd vroeg in de 1e helft tijdens een duel tussen en speler van de tegenpartij en Stan onze doelman, beloond met een discutabel doelpunt in het voordeel van Olympia. We worden opnieuw wakkergeschut en besefte dat we achterstonden. Door elkaar op een positieve manier te blijven coachen, werd er in het 2e gedeelte van de eerste helft beter gevoetbald. Er wordt gewisseld, Nick (vandaag weer voor het eerst op het veld na zijn lelijke blessure tijdens de wedstrijd tegen de Hapse Boys) werd eruit gehaald, Frank (extra teruggekomen van zijn vakantie) mocht rechtsvoor gaan spelen en Paul Bongarts (ingehuurd van de C2) werd op de positie van Frank neergezet. De kansen keerden. De duels werden vaker en vaker op de helft van Olympia uitgevochten. Helaas werd de mogelijkheid om te scoren nog niet benut. Met een 0-1 achterstand gaan we de rust in.
In de rust werden enkele spelers van positie gewisseld en zijn we klaar voor de wedstrijd.
Weer klinkt de fluit van de scheidsrechter, ditmaal voor de aftrap van de 2e helft. Nu was DSV eventjes the leader of the game. Wie lieten onze toeschouwers toch nog even zien wat voetballen is en lieten Olympia merken dat ze de wedstrijd nog niet gewonnen hadden. In de 6e minuut stormde Raunieck met bal dwars door het middenveld richting doel van de tegenstander. Door het tijdig en goed de bal richting Koen te spelen werd door Koen de gelijkmaker gescoord. De minuten daarna waren spannend. Beide elftallen, zeer aan elkaar gewaagd lieten een spannende en sportieve wedstrijd zien. Helaas bleek Olympia door een goed opgebouwde aanval, nog in staat om in de 20e minuut voor een verassende voorsprong te zorgen. Stand 1-2. Ondanks alle inzet van de DSV mannen hebben we vandaag de 1e wedstrijd van de competitie verloren.
Helaas.

Verslaggever van vandaag,
Big John