Met 5 afmeldingen dus nog 11 spelers over vertrok de C3 niet met de fiets maar in twee auto's en een koektrommel (ja zo heet de auto van Tiny) naar het naast gelegen kerkdorp Oploo om daar onze tweede wedstrijd van het seizoen te gaan voetballen en wel tegen de C2 van Excellent. We moesten de wedstrijd dus beginnen en proberen te eindigen met 11 spelers omdat we geen reserves mee hadden. Na een goede peptalk in de kleedkamer en een fatsoenlijke warming up konden we aan de wedstrijd beginnen in iedergeval dat dachten wij.
Bleken we niet om 12.00 uur te moeten beginnen maar om 12.30 uur. Nou wij weer na het trainingsveld om daar te gaan oefenen op corners onder begeleiding en het toeziend oog van onze nieuwe leidster Karin. Zul je wel afvragen waar waren die andere twee dan, nou die zaten lekker aan de koffie en een worstenbroodje van de plaatselijke slager in de kantine. Eindelijk was het dan zover en konden we beginnen met de eerste helft. In de 6de minuut was het Koen die door aangeven van Raunieck bijna scoorde en voor een vroege treffer kon zorgen. Helaas bleef het hier ook bij en tot aan de 30steminuut was het onze C3 die de wedstrijd bepaalde en Excellent sporadisch op hun helft liet komen. Door het goed en kordaat optreden van het viermans middenveld en het goed aanspelen na voren kregen we steeds kansen. Door het goed en snel ingrijpen van de achterhoede was het in de 31ste minuut toch raak en wel met een wereldgoal van Frank door vanaf 20 meter in de rechter bovenhoek de 0-1 op het scorebord te zetten. We bleven na deze goal druk zetten op de tegenstander en kregen zo nog een aantal kansen om verder uit te lopen. Met een 0-1 ruststand gingen we de kleedkamer en de ranja op zoeken. In de rust kregen de mannen van de C3 nog even te horen dat ze goed bezig waren en kregen wat opdrachten mee.
De tweede helft verliep ongeveer het zelfde als de eerste alleen Excellent begon wat feller en probeerde met overtredingen ons uit het spel te halen. Door het slechte vlaggen van de vlagger van Excellent op buitenspel werd ons nog 3 keer een kans ontnomen om te scoren. Het was Excellent die nog bijna scoorde in de laatse paar minuten door het te vroeg uitkomen van onze verder goed keepende Stan. Gelukkig voor ons was het de spits van Excellent die stond te slapen en vergat te scoren. We speelde solide de wedstrijd uit en namen zo weer 3 punten mee naar Sint Tunnis en staan nu op 6 punten uit 2 wedstrijden. Met het goede spel en positieve instelling en het harde werken was die een verdiende uitslag, mannen knap gevoetbald en tot maandag op de training.

De verslaggever DSV C3.
Bier met tieten en wijn met piemels 2.