In Sint Anthonis 6 maart werd om 11:30uur de wedstrijd DSV D1-EVVC D1 gevoetbald. Er is veel plubliek aanwezig. In de eerste helft gebeurt er niet zoveel. Toch komt er een goal en wel voor DSV. Na een mooie rush van Joppe legt hij de bal voor op Stijn en Stijn schiet de bal erin.

Zo staat het in de rust 1-0 voor DSV. De 2de helft is heel anders want 3 minuten voetbal staat DSV op 2-0 door een doelpunt van Lars. Al snel daarna versiert Lars een penalty omdat hij wordt vastgehouden. Joppe gaat de penalty nemen en schiet hem moeiteloos in. Zo staat het 3-0. Na de aftrap krijgt EVVC een ingooi. DSV gaat wisselen. Frank en Rob gaan eruit. Nino en Rens komen erin. Even later komt eer een corner voor DSV. Lars neemt de corner. De bal komt voor de goal, Rens kopt maar de keeper blokkeert de bal en vervolgens schiet een verdediger van EVVC de bal weg. Later komt er een corner voor DSV. Lars neemt opnieuw de corner. Nu is het een betere corner. Joppe kopt de bal richting de hoek. De keeper kan en wil de bal oppakken maar hij blundert en zo staat het 4-0 voor DSV. Vanaf dat moment gaat het snel. Pieter speelt vanaf rechts een bal bij Lars in de voeten, die kapt vervolgens iemand uit, legt terug op Jochem en die schiet alweer de 5-0 binnen. Na pas een minuut spelen is DSV alweer in de aanval. Joppe krijgt de bal voor zijn voeten, denkt niet na en schiet hem er gewoon in. 6-0. Dan duurt het even maar dan krijgt Pieter de bal, die ziet

Stijn gaan en die hem al vallend in schiet. Even later is precies hetzelfde, Pieter speelt de bal op Stijn die schiet hem gemakkelijk in. Zo is de eindstand van DSV D1- EVVC D1 8-0 voor DSV.

Volgende week weer een thuiswedstrijd tegen Nooit Gedacht D1.

Speler D1; Pieter Bongarts.