Op deze koude woensdagavond, 20 oktober 2010 mochten de D1 mannen vriendschappelijk oefenen tegen Estria D1 om te proberen een keer te winnen, want in de competitie viel dit tot nu toe niet mee en omdat de koppies wat gingen hangen van al dat verlies, nu een keer een wat lager ingedeelde tegenstander.
Mattee deed niet mee vandaag wegens het 50-jarig huwelijksfeest van Opa en Oma en Rik en Niels mochten op de reservebank beginnen.
Iedereen was netjes op tijd en om zeven uur kon de wedstrijd beginnen en gelijk in de eerste minuut werd het 1-0 door Stijn na een mooie pass van Pim.
D.S.V. was het sterkere team en enkele minuten later kon Martijn een pass op Stijn geven, die de 2-0 aantekende. Halverwege de eerste helft kon Martijn de bal aan Lars Veldpaus meegeven en hij soleerde door de verdediging van Estria en de 3-0 werd bijgeschreven. Bij een terugspeelbal van Rens van Tienen werd een vrije trap net binnen het D.S.V strafschopgebied gegeven en de harde bal werd door Sven via bovenkant lat uit de goal gekeken.
Aan het einde van de eerste helft schoot Stijn nog een keer op de lat en een schot van Nino ging over.

Aangezien Karlijn Jansen jarig was geweest was er in de rust een lekker spekje bij de thee voor de hardwerkende D.S.V-spelers.
In de tweede helft gingen de spelers weer voortvarend van start en na 4 minuten kon Lars Willems de bal op Stijn meegeven, die voor de 4-0 voorsprong zorgde.
Nadat Rik de bal even later mooi op Lars Veldpaus passte, kon deze met een mooi afstandschot de Estriakeeper wederom verschalken (5-0) en even later eindigde een schot van de goed spelende Lars Veldpaus op de kruising. Nadat er halverwege de tweede helft door een Estriaspeler hands was gemaakt in het strafschopgebied mocht Lars Veldpaus met een harde schuiver vanaf de penaltystip de 6-0 aantekenen.
De mooiste goal werd tot het laatst bewaard, toen Rens van Tienen een doeltrap tot de middenlijn schoot en de bal werd vanuit de lucht door Niels direct doorgegeven op Stijn en zijn rush werd via onderkant lat in de goal gewerkt.
Al met al een mooie overwinnig, de D1 mannen gaven weinig kansen weg, door goed spel van Rens Zegers, Rens van Tienen, Nino, Rik en Lars Willems in de verdediging en werken voor elke bal op het middenveld door Teun, Peerke en Lars Veldpaus en scherp soleren van Pim, Niels, Martijn en Stijn in de aanval en geen tegendoelpunt voor de attente Sven in de goal. Deze overwinning had het team best wel weer eens nodig om te laten zien dat ze echt wel kunnen voetballen en als er in de competitie net zoveel inzet is als vanavond, hoeven de D1 mannen voor geen enkel team in de hoofdklasse A echt onder te doen.

De D1 side.