Vandaag, 02 Oktober 2010 moesten de D1-mannen tegen Stiphout Vooruit D1 in Helmond voetballen.
Nadat vorige week na een niet al te sterke wedstrijd met 4-0 was verloren van OSS"20 D1, wilden de spelers vandaag, met mooi voetbal, weer eens wat punten halen.,br> Nadat er door een misverstand, de reis naar Helmond te laat werd aangevangen, was er aldaar een niet al te lange tijd voor de warming up, maar iedereen was goed gemotiveerd bij het begin van de wedstrijd en met Nino, Lars Willems en Pim op de reservebank was die ook ijzersterk bezet.

Al in de eerste minuut was D.S.V gevaarlijk met een schot van Lars Veldpaus na een pass van Niels, maar de keeper kon redden.
Stiphout had enkele snelle spelers die af en toe razendsnel door de D.S.V. verdediging probeerden te komen, maar dit werd steeds goed voorkomen door Mattee, Rik, Peerke en Rens Zegers die de verdedigingslinie vormden. Einde eerste helft kreeg DSV nog 2 kansen, met schoten van Lars Veldpaus en Niels op de Stiphout goal, maar een beetje geluk ontbrak. Na balverlies op het middenveld, was Anne, de enigste vrouwelijke voetbalster op het veld van Stiphout, alle D.S.V. verdedigers te snel af en ze kon alleen op Sven af gaan en scoorde beheerst. Oeps, zeker niet de mindere en toch weer met 1- 0 achter, dat was weer even slikken.

In de pauze werden de mannen door Gerard gecomplimenteerd met de goede inzet van alle spelers en er werd op gehamerd dat hier zeker niet verloren hoefde te worden en Martijn, Rens Zegers en Peerke namen in de tweede helft plaats op de reservebank.
Na twee minuten miste Pim de kans op de gelijkmaker na goed doorzetten van Stijn op de keeper en in plaats dat de gelijkmaker viel wist Stiphout aan de andere kant te scoren en de 2~0 achterstand was een feit, maar een minuut later kon Nino van ongeveer 22 meter keihard uithalen en via de onderkant van de lat ging zijn snoeiharde schot in de goal. (2-1). Nadat Stiphout toch weer 3-1 wist te maken werd er steeds meer aangedrongen door D.S.V. en dit resulteerde in de 3-2 door Lars Veldpaus in de uiterste rechterkant van de goal na een Pass van Stijn. Een slotoffensief werd ingezet, maar toen Stijn de keeper al voorbij was werd zijn inzet met links,van de doellijn gered, een inzet van Lars Veldpaus werd door de keeper onschadelijk gemaakt, een schot van Rens van Tienen ging over en de bal wilde er niet meer in, met weer een verlies voor het D1 team, ondanks toch weer een goede wedstrijd van Teun.
Ondanks dit verlies werden de mannen wederom voor de inzet gecomplimenteerd, alleen moet er nog meer samengespeeld worden, vrijgelopen worden en voor en met elkaar geknokt worden en dan zullen de wedstrijden die gewonnen worden vanzelf komen, want vandaag was D.S.V. zeker niet het mindere team en met weer een goed aanmoedigende supportersschare langs het veld kan D.S.V in deze hoofdklasse best in de middenmoot meedraaien.
Opstelling D.S.V. D1
Goal Sven, Verdediging . Mattee, Rik, Peerke ( 30`Nino) en Rens Zegers (30` Lars Willems), Middenveld Rens van Tienen, Lars Veldpaus, Teun Vloet. Voorhoede Martijn (30` Pim), Stijn, Niels.

De D1 side