Op deze zaterdag 27 november 2010, moesten de D1-mannen de strijd opnemen tegen Berghem Sport D1. Na de gewonnen wedstrijd van vorige week, was er de hoop dat het team weer voor een stuntje kon zorgen. Gezien andere verplichtingen, kon trainer Gerard er niet bij zijn, maar nam Twan Barten de rol als coach op zich en Tijn was mooi op tijd aanwezig om mee te helpen coachen en om als grensrechter te fungeren. Tussen de trouwe supporters werden ook Ben van Benthum en Tars weer gesignaleerd, die het team flink mee aanmoedigden.

Met Martijn, Peerke en Rens Zegers op de reservebank begon de eerste helft.
Veel kansen vielen er niet in deze wedstrijd, waar de D1-mannen het wel goed probeerden en via Niels, Stijn, Pim en Lars Veldpaus zeker 70% van de tijd aan de bal waren en probeerden op te bouwen richting de Berghem Sport goal, maar daar stond een toch erg sterke verdediging, die bijna alles opvingen en als dit niet reglementair kon, dan was er altijd wel een geniepig duwtje of even een shirtje beethouden of een klein - of minder klein trapje op de benen, van de D1 mannen.
Door het toch wel aanvallende spel van de D1 kwam er achterin wat meer ruimte voor de snelle Berghem Sport-aanvallers en in de 17de minuut wist Berghem min of meer makkelijk door de verdediging te snijden en de 0-1 met een koele schuiver in de goal achter Sven, was het gevolg.
Vier minuten later werd een D.S.V. aanval afgeslagen en zorgde een snelle counter van Berghem voor de 0-2.
DSV probeerde nog een keer een aanval, maar een bal van Teun verdween naast de goal na een mooie voorzet van Rens van Tienen.
In de rust werd er door Twan en Tijn, moed ingesproken, dat hier best nog tegen dit team gescoord kon worden als het team maar goed overspeelde en zijn kansjes zou afwachten.

Na zes minuten in de tweede helft ging een hard schot van Rens van Tienen over en er waren ook nog enkele vrije trappen, in de buurt van het strafschopgebied, nadat de D1-aanvallers met handen en voeten de weg richting goal werden belemmerd. De vrije trap van Pim ging jammergenoeg hard over en de inzet van Lars Veldpaus strandde in de muur. Achterin werden er nu door Mattee, Rik, Nino en Lars Willems echter geen kansen meer weggegeven en via Peerke en Rens Zegers ging D.S.V. vol in de aanval
De irritatie over het belemmeren van lekker voetballen ging over in verdriet en frustratie en bij Martijn en Stijn kwamen de traantjes tevoorschijn na de zoveelste overtreding, als ze weer eens een keer een Berghem Sport speler voorbij waren.
D.S.V. wist echter geen uitgespeelde kansen meer te creéeren en de wedstrijd werd ondanks de goede inzet verloren.
Volgend weekeinde zal er gezien de ijzige koude en sneeuw die voorspeld wordt, waarschijnlijk geen wedstrijd zijn, maar op de D.S.V. website, is altijd weer terug te vinden wanneer er weer gevoetbald wordt door de D1-mannen.

Opstelling:
Goal : Sven.
Achter : vlnr Lars, Rik, Nino, Mattee
Middenveld : vlnr Niels (30" Peerke) Lars Veldpaus, Rens van Tienen (40" Rens Zegers)
Voorhoede : vlnr Teun (30" Martijn), Stijn, Pim.

De D1 side