DSV D1 had vandaag een pittige tegenstander op bezoek. Een ploeg waar in de eerste helft van de competitie nog terecht van werd verloren met 1-3. Nooit Gedacht had een aantal aardige voetballers rondlopen die fysiek ook hun mannetje stonden. In de eerste helft ging de strijd gelijk op en kwam Nooit Gedacht via een wat gelukkige goal op 0-1. Even later had het zelfs 0-2 kunnen zijn maar gelukkig werd de bal net langs geschoten. Aan de andere kant kreeg onze spits Stijn een mooie kopkans maar die ging net langs.
In de eerste wedstrijd kwamen we er aanvallend niet aan te pas maar vandaag ging dit stukken beter. In de blessuretijd van de eerste helft kwam DSV D1 ook wat gelukkig aan hun doelpunt door Joppe omdat de keeper van Nooit Gedacht er niet goed uitzag. Nooit Gedacht begon de 2e helft met een andere keeper en net zoals in de eerste wedstrijd was de verwachting dat wij het zeer moeilijk zouden krijgen. Het tegendeel was echter het geval. Onze jongens stroopten de mouwen nog eens goed op en gingen de duels met de tegenstander goed aan. De gehele 2e helft was voor DSV D1 maar de bal wou er niet in. Niet dat we erg veel kansen kregen maar Nooit Gedacht is de 2e helft niet meer bij onze goal geweest. Vaak zie je dan dat juist in de laatste minuut zo’n tegenstander ineens wel scoort maar het ging nu gelukkig andersom. Wederom in blessuretijd scoorde DSV D1 de 2-1. Uit een corner van Lars kopte onze langste man Renz tegen de lat en werd de terugspringende bal door Stijn alsnog de goal ingefrommeld. Er werd hierna nog 1 minuut gevoetbald maar de tegenstander kreeg geen kansen meer om gelijk te maken. Op basis van de 2e helft een verdiende overwinning die door de jongens met groot gejuich werd gevierd. Ook de aanwezige ouders (wie was er eigenlijk niet) hadden genoten van een spannende en mooie pot voetbal. Na afloop was Kees zijn beloofde snoepzakken kwijt maar dat had hij er heel graag voor over. Ook kregen de jongens van onze trouwe supporter Tars allemaal nog een flesje AA wat er goed inging.
Alles bij alles een hele mooie dag voor de jongens, de begeleiding en de in grote getale aanwezige supporters. Jongens ga zo door.

Jullie leider en trainer