Na een paar weken niet te hebben gevoetbald stond er vandaag eindelijk weer een wedstrijd gepland en wel tegen JVC D3 uit Cuijk.
Met verschillende geblesseerde spelertjes, een reserve coach en een gastspelertje reisde de D2 af naar Cuijk. In Cuijk aangekomen zochten we de kleedkamer en het werd nr. 3 en we gingen spelen op veld B. Jamie, spelertje van de D4 mocht vandaag een keer mee met de D2 i.p.v de geblesseerde maar jarige Teun Vl.
Na een korte maar goede warming up kon er begonnen worden aan de wedstrijd. Gijs vandaag gebombardeerd als aanvoerder mocht bij de scheidsrechter de toss gaan doen.
De eerste helft was nog maar net 2 minuten oud of de eerste kans van D.S.V. was al bijna raak. Na een combinatie van Thomas met Maikel schoot Teun P. net voorlangs. Weer 2 minuten later waren het weer maar een paar centimeter, maar nu was het Maikel die vergat te scoren. D.S.V. bleef druk zetten en onder bal bezit spelen wat steeds weer resulteerde in kleine kansjes. Na 15 minuten was het dan zover Jamie kwam i.p.v Gijs te spelen op de rechtsback plaats en Luuk viel in voor de licht geblesseerde Teun P. Na 20 minuten was het JVC dat bijna roet in het eten gooide, door via een corner maar net over te koppen. Met nog 10 minuten op de klok bleef D.S.V. het spel bepalen en kwam JVC niet meer op de helft van de groen witten. Ook al door het snel storen op het middenveld van IJsbrand, Hein en Pim. En kwamen ze daar wel door dan stonden daar Jamie, Benjamin, Jorn en Remco hun mannetje weer. Met een 0-0 gingen we rusten, er kwamen steeds meer blessures bij het leek wel een epidemie. De een na de andere had een pijn klachtje. Meestal wil er niemand wisselen, maar nu wisten we niet meer wie we konden laten voetballen zou het groeipijntjes zijn. We kozen er voor om de tweede helft maar gewoon te gaan beginnen en dan maar een doorwisseling te doen. Dit komt niet ten goede van het spel maar we konden niet anders de tweede helft.
Toch begonnen de jongens met veel zelfvertrouwen aan deze tweede helft en dat siert dan wel weer het doorzettingsvermogen van deze groep. Na 9 minuten spelen was het Jamie die vanaf 20 meter de bal voor zijn voeten kreeg en zonder na te denken de bal vol op zijn slof nam en de kruising trof. Toch met al die blessures was het ook D.S.V. weer die in de tweede helft het spelletje bepaalde maar op de een of andere manier wou de bal er vandaag gewoon weg niet in die goal. Met nog een paar kleine kansjes in de 12de en 26ste minuut en verschillende doorwisselingen bleef het bij een 0-0.
Met een goede partij te hebben gevoetbald veel inzet getoond te hebben, maar helaas met veel blessureleed keerde we terug naar Sint Anthonis. We hebben vandaag twee dure punten laten liggen in Cuijk.

Opstelling: in doel: Inti. Achterhoede: Gijs (Jamie), Benjamin, Jorn en Remco.
Middenveld: Pim, Hein en IJsbrand. Voorin. Teun P.(Luuk), Maikel en Thomas.

De voetbalgroeten de verslaggever D.S.V. D2.