Na zaterdag 4 september te hebben gewonnen van Excellent D1 moest D.S.V. D2 vandaag aantreden op het zwaluwtoernooi te Cuijk. Als tegenstanders kregen de D2 te maken met JVC D2, Olympia D2, Berghem sport D2 en Oss’20 D2. Alle tegenstanders die in de competitie wat hoger uitkomen dan D.S.V. D2.
Een mooie maatstaf voor de leiders/trainers hoever de jongens zijn en wat er nog verbeterd kan worden naar deze confrontaties met deze ploegen.
De eerste wedstrijd tegen JVC D2 verloren de groen witte maar net met 0-1 waar een gelijk spel verdient was. De tweede wedstrijd tegen Olympia D2 uit Boxmeer, alle tweedejaars D verloren we weer met 1-0 door een klein foutje achterin (bal verkeerd uitverdedigt). In de derde wedstrijd kregen de mannen van de D2 als opdracht mee om toch maar eens een goal te maken en iets feller in de duels te gaan. De derde wedstrijd tegen Berghem sport D2 werd dan ook gewonnen met 1-0 door een doelpunt van Teun P. Nu met nog een wedstrijd te gaan konden wij al niet meer door, maar de tegenstander van D.S.V. moest deze wedstrijd winnen om wel verder te gaan. De vierde en onze laatste wedstrijd was tegen Oss’20 D2 helaas voor hen speelde D.S.V. heel solide en kwam Oss niet tot score. Ook D.S.V. wist hun doel niet te vinden en zo bleef het bij een 0-0 eindstand. Door deze uitslag ging Oss niet door en was het Olympia die de jongens van D.S.V. kwamen bedanken. JVC D2 en Olympia D2 zijn door naar de volgende ronde en wij D.S.V. gaan ons klaar maken voor de competitie die aanstaande zaterdag 18 september begint met een uitwedstrijd tegen Astrantia D1 uit Middelaar.

Opstelling: In doel: Inty. Achterhoede: Maikel, Benjamin, Teun Vl en Jorn.
Middenveld: Remco, Teun Vl (D1), Hein en Luuk (IJsbrand). Voorin: Thomas en Teun P.

De voetbalgroeten de verslaggever D.S.V. D2.