Een wedstrijd tegen Sambeek D1 stond er vandaag op het programma, een zware tegenstander. Bij het vertrek op het sportpark de Laan in Sint Anthonis werd eerst de sponsor van D.S.V. D2 in het zonnetje gezet. Dit was ook de enigste zon die we vandaag hebben gezien, maar wij waren daarbij. Namens de spelertjes en leiders van de D2 werd er een teamfoto overhandigd als dank voor weer een jaar sponsering.
TRISTAR INDUSTRIES ik hoop dat deze foto een mooi plaatsje krijgt bij jullie op het kantoor.
De wedstrijd: Met in het achterhoofd dat het vandaag wel weer een zware kluif kon worden gingen de jongens toch met veel zelfvertrouwen het veld op. Sambeek met veel tweedejaars D spelertjes waren fysiek wel wat sterker, maar D.S.V. liet zich niet zo makkelijk aan de kant zetten. In de achterhoede werd de bal goed weggewerkt en op het middenveld ging de bal goed rond. Voorin hadden we iets minder te makken maar daar stonden dan ook wel een paar verdedigers van Sambeek om U tegen te zeggen. Toch kreeg D.S.V. in de eerste helft een vrije trap mee net buiten de zestien. Thomas mocht deze vrije trap nemen, maar helaas schampte de bal net de buitenkant van de paal en bleef het 0-0. Als Sambeek op de helft van D.S.V. kwam werd hun spel al zo veel mogelijk verstoort op het middenveld onder leiding van IJsbrand, Hein en sterk spelende Pim. Iedereen werkte er vandaag kei hard voor om eens een puntje te halen en die stomme 0 van de ranglijst af te krijgen. Het spel werd ook wat grimmiger en er moesten steeds meer overtredingen aan te pas komen om de een of andere af te stoppen. We gingen rusten met een 0-0 stand wat tot aan dan toe een terechte uitslag was. Na een bekertje vieze limonade traden we aan voor de tweede helft. De tegenstander wisselde 5 nieuwe spelertjes en wij begonnen met een andere veldbezetting. Maikel mocht in de spits beginnen samen met Luuk op links en Thomas op rechts. Het middenveld en achterhoede bleven het zelfde. We kwamen weer goed in het spel, maar de tegenstander kreeg geen grip op de wedstrijd en begonnen vervelend te toen. Vanaf de kant werd geroepen dat we ons eigen spelletje moesten blijven spelen en niet met de tegenstander mee moesten gaan doen. De een naar de andere overtreding volgde, maar D.S.V. bleef er in geloven. Iedereen werkte er vandaag kei hard voor daarom was het ook extra sneu dat 5 minuten voor het einde na een arbitrale fout van de scheidsrechter, na een overtreding op Benjamin het spel door liet gaan en Sambeek de 1-0 liet scoren.
We stonden weer met lege handen, maar wel met een dikke pluim voor het harde werken en het tonen van veel inzet. Volgende week thuis tegen Vianen Vooruit D1.

Opstelling: in doel: Inty. Achterin: Maikel (Gijs), Benjamin, Jorn en Remco.
Middenveld: Pim, Hein en IJsbrand. Voorin: Thomas(Luuk), Teun Vl en Teun P.

De voetbalgroeten de verslaggever D.S.V. D2.